Niektoré znamenia horoskopu majú tendenciu hádať sa
StoryEditor

Ľahko sa rozčúlia a sú pripravené bojovať. Znamenia, ktoré sa ustavične hádajú

03.05.2023, 12:00
Životný štýl

Sú ľudia, ktorí majú tendenciu urobiť aj z maličkosti veľkú vec. Sú presným opakom prispôsobivosti, flexibility a len ťažko robia kompromisy. Často mávajú s druhými nezhody a sú vždy pripravení bojovať. Pozrite sa, ktoré znamenia sa najviac hádajú.

Škorpión nikdy nezabúda

Prirodzene, ľuďom narodeným v znamení Škorpióna patrí prvé miesto, pretože sa s nimi málokto chce pustiť do boja. Nie je to tak, že by boli najagresívnejšie, ale skôr je pre nich veľmi ťažké upustiť od vecí, ktoré sa už stali. Keď sa so Škorpiónom dostanete čo i len raz do hádky, nikdy na to nezabudne a jeho správanie k vám sa dokáže veľmi ľahko zmeniť. Toto znamenie je najviac pomstychtivé, ale pritom najtemnejšie a najcitlivejšie, keď sa cíti kritizované alebo nespravodlivo odsúdené. Nie je to intenzita hnevu, ktorej by ste sa mali báť, ale jeho výdrž, pretože v mysli im váš boj zostane navždy.

Bezohľadný Lev

Keďže patrí Lev k ohnivým znameniam, v hádkach býva často na vrchole. Ak Leva či jeho blízkeho človeka raz urazíte alebo napadnete, vie byť poriadne krutý a tvrdý. Je totiž veľkým ochrancom a nemá rád pocit ohrozenia či prekážok. Aj keď toto znamenie nebude v sebe držať toľko nenávisti ako napríklad Škorpión, ale bude zo všetkých ten najbezohľadnejší. Lev vie málokedy urobiť kompromis, najradšej má, keď ho len počúvate a nakoniec odsúhlasíte, čo hovorí. Je majstrom v presadzovaní si svojich názorov.

Intenzívny Býk

Keď sa pohádate s Býkom, takisto sa pohádate s každým, koho pozná a má rád. Toto znamenie je veľmi kmeňovo založené a taktiež vie byť veľmi tvrdohlavé. To znamená, že aj keď by sa Býk úplne mýlil, bude posledným človekom, ktorý to prizná, čo môže byť pre niekoho veľmi frustrujúce. Ak ho dostanete do zlej nálady, bude jedným z tých, ktorý vie ako bojovať a dokáže vás veľmi ľahko zraniť. Aj keď je Býk veľmi intenzívny, jeho tvár sa takmer nikdy nezmení, pretože rád používa taktiku, že všetko je v poriadku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 17:56