Africký horoskop je vraj presnejší, než ten nášProfimedia
StoryEditor

Africký horoskop vraj dokáže odhaliť viac, než klasický. K akému znameniu patríte?

04.05.2023, 18:00
Životný štýl

Klasický horoskop je síce najrozšírenejší, no podľa mnohých nepresný. Existujú tak mnohé verzie - medzi nimi aj africká, ktorá dokáže opísať vaše znamenie o čosi presnejšie

Bohatstvo jantáru (4.1. - 3.2.)

Ľudia narodení v tomto znamení sú považovaní za nezbedníkov, ktorí radi vystrkujú rožky. Rebélia je neodmysliteľnou súčasťou osobnosti, a tak sa vyhýbajú viacerým pravidlám. Nemajú za úmyslom ublížiť, jednoducho ich k tomu ťahá vnútorný popud. Zvyčajne sú však dobrými priateľmi - a k tomu ovplývajú aj inými kvalitami, ako bystrosťou, ale aj nadanosťou. Všetko, do čoho sa pustia, býva úspešné.

Rodina (4.2 - 5.3.)

Ak ste sa narodili v znamení rodina, je jasné, že ste mimoriadne rodinne založený a okrem iného máte silne vyvinutý zmysel pre druhých. Na to, aby ste boli v živote šťastní, potrebujete najmä stabilnú oporu v podobe ľudí, ktorí pri vás stoja v dobrom aj v zlom. Pre druhých by ste urobili aj modré z neba - a často máte sklon obetovať sa na úkor vlastných potrieb. Skúste sa však sústrediť aj na samých seba, potrebujete to.

Každodenná láskavosť (6.3. - 4.4.)

Keď ste narodení v tomto znamení, značí to o tom, že ste srdečným, otvoreným človekom. Ľudia vo vás nachádzajú oporu, a tak sa na vás často obracajú s tým, aby ste im pomohli a poradili. Dôverujú vám a to je azda ten najväčší kompliment, aký od okolia môžete dostať. Byť vašim priateľom je skutočne výhrou - dajte si však pozor na to, aby to niektorí ľudia nezneužívali.

Trh (5.4. až 4.5.)

Keď ste osamote, trpíte. Okrem toho, že sa vám objavujú úzkostné stavy, vás totiž prepadajú aj pochybovačné myšlienky, kedy o sebe pochybujete. Milujete spoločnosť a vyžívate sa v tom, ak ste obklopení ľuďmi, ktorých máte radi. Aj keď neviete byť príliš samostatní, zdá sa, že vám takýto štýl života vyhovuje a robí vás šťastným. Na oplátku dávate svojim blízkym  dobrú energiu a pocit bezpečia.

Prapredok (5.5. - 4.6.)

Toto znamenie v spoločnosti neprehliadnete. Do vienka totiž dostalo dávku charizmy, aké mu závidí nejedno znamenie - a tým pádom má tendenciu získať si ľudí okolo seba. Spoločnosť mu nerobí problém, práve naopak, užíva si ju. Vie, ako sa v nej správať a vie, čo púovedať, aby z neho ľudia mali dobrý dojem. Pri tomto človeku sa nikdy nudiť nebudete, okrem toho, že má zaujímavé názory je aj múdry a vtipný.

Sudca (5.6. - 4.7.)

Inštinkt je silnou stránkou ľudí narodených v tomto odobí. Ich vnútorná intuícia dokáže odhadnúť, čo sa bude diať - a čo sa deje vo vnútri ďalších ľudí. Falošných ľudí, zlé úmysly či pretvárky tak odhalia ľavou zadnou. Po boku Sudcov sa budete cítiť dobre, nakoľko vás nikdy nezradia. Malou nevýhodou môže byť až príliš veľká úprimnosť, na ktorú nie je každý zvyknutí.

Orech koly (5.7. - 4.8.)

Ľudia tohto znamenia si vychutnávajú život plnými dúškami. Väčšinu času ich stretnete s dobrou náladou a úsmevom na tvári a zdá sa, že majú nevyčerpateľnú energiu. Títo ľudia sú od prírody spoločenskí a v ich prítomnosti sú iní priťahovaní silou magnetu. Okrem iného majú zručnosti riešiť problémy a čeliť prekážkam, vďaka čomu to v živote dosahujú poriadne ďaleko.

Cestovateľ (5.8. - 3.9.)

Cestovateľ miluje spoznávať a objavovať. Netýka sa to len cestovania, ale života všeobecne - milujú spoznávanie s novými ľuďmi, nové impulzy, ale aj vnímanie každodenných maličkostí. Nudu po jeho boku rozhodne nezažijete, práve naopak, život s ním je veľké dobrodružstvo. Spútať ho však nedokáže každý a preto je Cestovateľ považovaný za nestále znamenie, ktoré nevydrží na jednom mieste.

Vzdialený horizont (4.9. - 3.10.)

Vzdialený horizont je veľký rojko, ktorý sa spočiatku hanbí. Napriek tomu však väčšinou dosiahne splniť svoje sny a ambície. Okrem iného je spoľahlivým človekom a všetko, čo vám osoba narodená v tomto znamení sľúbi, aj dodrží. Nemožno mu odoprieť ani ďalšie skvelé kvality, akými sú pracovitosť, trpezlivosť a poriadkumilovnosť. Život s nimi býva usporiadaný a harmonický.

Dieťa pravdy (4.10. - 3.11.)

Ľudia narodení v tomto znamení nemajú problém s nadviazaním priateľstva. Sú otvorení, priami, empatickí a dokážu sa stať nielen obľúbenou bútľavou vŕbou ale aj skvelými radcami. Pre ich dobrosrdečnosť sú však často príliš naivní a veria, že všetci im chcú dobre tak, ako oni im. Práve preto bývajú často zranení a mali by si dávať väčší pozor.

Sýpka (4.11. - 3.12.)

Sýpka má obrovský potenciál, záleží však len na nej, do akej miery ho bude schopná využiť a vyťažiť z neho. Títo ľudia sú prirodzene pracovití a schopní a už pri menšej snahe dosiahnu takmer čokoľvek, čo si zmyslia. Sú príliš skromní a mnoho z nich trpí nedostatkom sebavedomia, čo ich často utápa v zlých náladach. Po svojom boku by mali mať najmä citlivejších ľudí, ktorí im budú pripomínať, akí dôležití sú - a tiež ich kvality.

Baobab (4.12. - 3.1.)

Ak ste sa narodili v tomto znamení, získali ste šťastnú kartu života. Nielenže sú múdri, poctiví ale zároveň ctižiadostiví, čím dosiahnu v kariérnom živote čokoľvek, čo si zaumienia. V súkromnom živote im chýba viac vlastnosť, ktorá im umožňuje prejavovať city, no pozor - neznamená to, že žiadne nemajú, práve naopak. Snažia sa ich však vyjadriť skôr gestami než rečami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 08:17