dreamstime
StoryEditor

Mesiac narodenia o vás prezradí viac než horoskop. Pozrite sa, čo o vás hovorí!

09.06.2021, 15:55
Životný štýl
Vedeli ste, že aj mesiac, v ktorom ste sa narodili, má čo povedať o vašej osobnosti?

Máj

Dámy narodené v máji sú neodbytné a lojálne svojim zvykom a morálke. V láske dokážu byť nebezpečné, čo je jeden z dôvodov, prečo sa vryjú do pamäte človeka a nikdy na nich ľudia nezabudnú. Vo všeobecnosti sú však dobrými priateľkami a ich spoločnosť vám prinesie mnoho dobrého. Dajte im však priestor - potrebujú ho viac, než ktokoľvek iný.

Jún

Ženy narodené v júni sú kreatívne a komunikatívne. Ich zlou vlastnosťou je, že skôr hovoria a potom myslia. Vždy vám povedia krutú pravdu do očí, nikdy však nebudú hovoriť za vašim chrbtom. Práve kvôli ich úprimnosti si mnohí myslia, že sú príliš kruté a dokonca bývajú terčom klebiet. Hneď, ako júnové ženy spoznáte, uvidíte, že pravda je opakom a v skutočnosti chcú každému len to najlepšie. 

Júl

Dámy narodené v júli sú krásne, úprimné, citlivé a tajomné. Vždy sú ku všetkým milé a slušné, a tak majú často zranené srdce. Emócie vyjadrujú viac, než bežný človek, čo je ich silnou stránkou, ale zároveň aj prekliatím. Takéto ženy treba ochraňovať, no faktom je, že sú nezávislé a emancipované. Aj keď sa zdajú ako ľahko zlomiteľné, dokážu všetko, čo si len zaumienia.

August

Ženy narodené v auguste majú láskavé srdce. Mali by ste byť však opatrní a vyhýbať sa konfliktom, pretože rady vyhrávajú. Nemajú rady výsmech, avšak milujú zmysel pre humor. Nehľadajú pozornosť mužov, avšak užívajú si, keď sú stredobodom pozornosti. V prípade, že si nájdu partnera, znesú mu aj modré z neba. Zo začiatku si ho však potrebujú preveriť.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 22:30