profimedia
StoryEditor

Ovplyvňuje náladu a dodáva silu. Zistite, akou farbou by ste sa podľa znamenia mali obklopiť

16.01.2022, 05:00
Životný štýl
Farby majú veľkú silu. Dokážu ovplyvniť vašu náladu či dodať energiu. Podľa starodávnej čínskej viery je pre každé znamenie špecifická jedna farba. Zistite, ktorou by ste sa mali obklopiť viac, a ktorej by ste sa mali naopak vyhnúť.

Lev

Povaha Leva nepochybne priťahuje všetku pozornosť, keďže sám o sebe je rád v centre diania. Je odvážnym a rodeným vodcom, s ktorým sa netreba zahrávať. Vhodná farba pre Leva je oranžová, ktorú charakterizuje vášeň a veľký optimizmus. Pre neho je presne tým, čím môže vyjadriť svoje pravé ja, a preto by ju mal zaradiť najmä do šatníka. Prinesie mu šťastie, silu a kopu dobrodružstiev. Lev by sa mal naopak vyhnúť farbám ako je ružová či modrá.

Panna

Ľudia narodení v znamení Panny sú flexibilní, prispôsobiví a neradi riskujú. Taktiež bývajú veľkými perfekcionistami, ktorí sa občas zaseknú v detailoch. Panna má tendenciu vcítiť sa do ostatných. Jej šťastnou farbou je hnedá, najmä zemitá, ktorá symbolizuje múdrosť, čestnosť a spoľahlivosť. Toto znamenie by sa malo obklopiť hnedou farbou čo najviac, pretože dokáže priniesť silu a stabilitu. Farbám, ktorým by sa mala Panna vyhnúť sú žltá a červená.

Váhy

Znamenie Váhy má myseľ neustále plnú nápadov a veľkú predstavivosť. Ľudia narodení v tomto znamení bývajú extrovertní, aktívni a zábavní. Okrem toho milujú dokonalosť a sú spájaní s nerozhodnosťou. Vhodnou farbou pre toto znamenie je ružová, ktorá Váham dodáva jemnosť a krásu. Ak sa obklopíte ružovou farbou, dokážete lepšie strebať konflikty a byť plní pozitívnej energie. Naopak farbám ako červená a hnedá sa radšej vyhnite.

Škorpión

Povaha tohto znamenia je známa svojou vášnivou a intenzívnou povahou. Škorpión býva veľmi intuitívny a citlivý, ale taktiež aj tajnostkársky. Zatiaľ čo čierna môže byť pre mnohých smutnou farbou, pre Škorpióna znamená šťastie. Reprezentuje ju elegancia, sofistikovanosť a tajomstvo. Toto znamenie by čiernu farbu malo pridať nie len do šatníka, ale aj do interiéru, aby mu priniesla čo najviac sily a energie. Farby, ktorým by sa mal Škorpión vyhnúť je ružová a svetlá modrá.

Článok pokračuje na druhej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:09