profimedia
StoryEditor

Dokonalí partneri, vášniví milenci. Muži týchto znamení majú predpoklad byť tými najlepšími

11.01.2022, 05:00
Životný štýl
Manželstvo je celoživotný záväzok. Niekto túži po mužovi, ktorý je spoľahlivý a lojálny, alebo naopak oddaný a milujúci. Nemusí byť len otázkou osudu, kto vám do cesty vojde a bude po vašom boku do konca života. Astrológia totiž prezrádza, ktoré zo znamení majú predpoklad byť najlepšími manželmi.

Strelec

Muži narodení v znamení Strelca sú výnimočne zbožňujúci a láskaví partneri. Vyskúšajú všetky triky, aby ste sa pri nich cítili šťastní. V podstate sa ich svet točí len okolo vás a preto si nemôžu dovoliť vidieť vás zranených alebo smutných. Aj keď sa vám môžu zdať trochu žiarliví, nenaruší to vzťah, ktorý s nimi zdieľate.

Osobnosť Strelca je veľmi verná a oddaná. Má veľké srdce a dušu, aj keď to nedáva často najavo. Keď si ho získate, je to akoby ste vyhrali lotériu. Vyzbrojiť by ste sa však pri ňom mali trpezlivosťou, nakoľko je toto znamenie zo začiatku nestále a má tendenciu utekať zo vzťahov. Doprajte mu dostatok voľnosti a sledujte, ako sa mení na starostlivého partnera a neskôr aj otca. Vďaka Strelcovi môže byť navyše váš život jasnejší a plný dobrodružstiev.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 11:28