profimedia
StoryEditor

Koniec roka im prinesie mimoriadny úspech. Trom znameniam sa už onedlho pošťastí

12.11.2021, 12:30
Životný štýl
Rok 2021 sa už pomaly blíži ku koncu. Ktoré znamenie sa však ešte má na čo tešiť?

Váhy 

Podľa hviezd ste mali rok plný zmien a zdá sa, že to nekončí. Už onedlho totiž príde do vášho života ponuka, ktorá sa neodmieta a ktorá otočí váš život hore nohami. Na to, aby sa to však stalo, je potrebné, aby ste si určili priority, nakoľko vo vašom živote prebieha momentálne príliš veľa vecí naraz. Zastavte sa a zamyslite - čo je pre vás potrebné a čomu sa príliš neoplatí venovať energiu? 

Koniec roka je vhodný na to, aby ste obnovili najmä staré priateľstvá. Tie vám v ťažkom období dodajú totiž oveľa viac energie, než by ste očakávali a spojenie ľudí, ktorí boli kedysi vašou súčasťou života a s ktorými ste obnovili kontakt, vás o dosť obohatí. 

V posledné týždne vykazujete v práci omnoho väčší výkon než kedysi - a toto zlepšenie bude aj patrične ohodnotené. Podľa horoskopu sa tak môžete dočkať vysnívaného povýšenia či zvýšenia platu. Pozor a nezaspite na vavrínoch. Nemusíte sa v práci pretrhnúť na úkor svojho voľného času, no zároveň si udržujte pracovnú disciplínu. Bola by škoda zahodiť šancu, ktorá sa vám ponúka.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 12:04