Med je silný antioxidant.dreamstime
StoryEditor

Lyžička medu denne: Ochrana pred vírusmi je len jeden z mnohých benefitov

19.12.2023, 14:00
Zdravie

O tom, že med je superpotravina niet pochýb. Je však veľká škoda, že po ňom siahate až v momente, keď vás položí do postele nejaká choroba, prípadne keď si chcete čokoľvek osladiť zdravším variantom, než je cukor. Med by ste mali konzumovať denne. To, že vás ochráni pred vírusmi je len jeden z mnohých benefitov, ktoré ponúka.

Štíhla vďaka medu

Aj napriek tomu, že med je neskutočne sladký, môžete si ho pokojne dopriať aj v prípade, že sa snažíte mať svoje kilogramy a krivky pod kontrolou. Ak medom navyše nahradíte akékoľvek sladkosti, máte vyhraté. Med údajne dokonca podporuje spaľovanie tukov a tiež správne fungovanie metabolizmu.

Medový detox

Med má navyše schopnosť zbaviť vaše telo nahromadených toxínov. Takýto detox sa vám zíde celoročne. Budete sa vďaka nemu cítiť fit, zlepší sa vám trávenie a med dokonca pozitívne vplýva aj na váš spánok. To je o dôvod viac, prečo si medom osladiť život každý deň.

Plná energie

Žiadne kofeínové nápoje či iné energetické bomby, ktoré vás majú nakopnúť. Med v kombinácii s vlažnou vodou vám dodá presne toľko energie, koľko potrebujete. A to nie len ráno po prebudení, ale aj počas dňa, keď na vás doľahne útlm.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 00:53