d
StoryEditor

DESAŤ vecí, ktoré spravte do konca roka! Ak je pre vás december melancholický, budete mať z tohto super pocit

17.12.2023, 19:00
Zdravie

Ak už plánujete pomaly uzavrieť rok, ale stále vám k dobrému pocitu niečo chýba, skúste sa pozrieť na náš zoznam. Každý si na ňom nájde niečo, čo by ešte chcel z neho spraviť a vylepšiť tak sviatočnú náladu.

  • Zavolajte všetkým, s ktorými ste niečo v tomto roku zažili. Alebo im napíšte vianočnú pohľadnicu – ale nie takú, kde sú predtlačené slová Veselé sviatky a vy tam naškrabete svoj podpis. Napíšte im, čo vám čas s nimi dal, ako ste sa s nimi mali dobre, možno priložte spoločné fotky. Poteší to, uvidíte.

 

  • Urobte si večer pri drinku s kolegyňami. Určite máte niektoré také, ktoré stretávate len v práci. A to je škoda. Aj robota má úplne iný rozmer, keď ju robíte s niekým, s kým ste zažili veselý večer.

 

  • Zorganizujte muža a deti a urobte niečo užitočné. Ja viem, že mnohí tvrdia, že na Vianoce zrazu všetkým napadne pomáhať. Ale za mňa lepšie na Vianoce ako nikdy.:-) Či sa zapojíte do charity, obdaríte sociálne slabšiu rodinu, pomôžete v domovoch dôchodcov alebo čokoľvek iné... Budete mať fajn pocit.

 

  • Neporovnávajte sa s tými, ktorí sa chvália svojimi úspechmi. Inšpirujme sa ľuďmi, ktorí žijú život, čo nám je sympatický, ostatných nechajme tak.

 

  • Choďte na Vianoce na polnočnú. Veriaci, neveriaci, Vianoce sú zázrak. Tichá noc znie najkrajšie v kostole, v prítmí, kde svieti stromček. Polnočná omša je vždy plná lásky, choďte sa jej napiť.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 02:22