Podprsenka by sa mala prať po dvoch až troch noseniach.
StoryEditor

Expertka na spodnú bielizeň prezrádza, ako často by ste mali prať podprsenku

07.08.2023, 19:00
Zdravie

Ako sa starať o podprsenky je téma, ktorú ženy dlhodobo riešia. Ale ak sa zmietate medzi ich každodenným praním, dlhodobým nosením alebo dokonca tým, ako ich najlepšie čistiť, máme pre vás odborníka, ktorý vám poradí. Georgina Bibby, odborníčka na techniku ​​spodnej bielizne prezradila, ako často by ste si mali prať podprsenky a ako ich skladovať. Berie do úvahy aj to, že všetky nositeľky podprsenky sú iné a môžu žiť rôznym životným štýlom.

Možno je to úspora na energiách, ale Georgina tvrdí, že tento postup by vás z dlhodobého hľadiska mohol stáť podprsenku: „Ukázať svojej podprsenke trochu nežnej láskyplnej starostlivosti znamená, že si ju budete môcť užívať oveľa dlhšie,“ hovorí odborníčka.

Prieskum ukazuje, že priemerný vek dámskej podprsenky je 5,5 roka a neuveriteľný 1 milión britských žien vlastní podprsenku staršiu ako 20 rokov.

Dávajte si pozor na náznaky toho, že vaša podprsenka je nadmerne používaná, vrátane natiahnutého zadného pásu, natiahnutých košíčkov, poškodenej látky, viditeľných elastických nití a celkového nepohodlia pri nosení. Ak sa v nej necítite dobre je to problém.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 12:22