Vypadávanie vlasov trápi mnoho žien.dreamstime
StoryEditor

Rozlúčte sa s vypadáváním vlasov pomocou aminexilomu

18.05.2023, 13:59
Zdravie

Vypadávánie vlasov je čím ďalej častejší problém postihující celosvetovo viac než 88 % žien všetkých vekových kategorií. Počet žien, ktoré bojujú s vypadáváním vlasov sa markantne zvýšil po pandémií Covid-19. Nie nadarmo sa hovorí, že vlasy sú korunou krásy každej ženy a tvoria neodmysliteľnú súčasť ženskej identity.

Značka L´Oréal Paris prvýkrát sprístupnila klinicky overené riešenie proti vypadávániu vlasov pre všetky ženy. Novinku – sérum proti vypadávániu vlasov Elseve Full Resist s obsahom 1,5% Aminexilu + kofeínu + arginínu pre menej viditeľnú pokožku hlavy za 6 týždňov. 

Menej vlasov na hrebeni 

Nová inovatívna rada starostlivosti o vlasy od L‘Oréal Paris, Elseve Full Resist je navrhnutá špeciálne pre vypadávánie vlasov a obsahuje účinné sérum s dermatologickou zložkou Aminexilom, kofeínom a arginínom, ktoré poskytuje kompletné riešenie starostlivosti o vlasy. Je klinicky preukázané, že jedinečné zloženie séra prináša viditeľné výsledky  už za 6 týždňov, pričom užívatelia pozorujú zníženie vypadávánia vlasov, menej viditeľnú pokožku hlavy a silnejšie vlasové vlákna.

Aminexil - zlatý štandard dermatológov v boji proti vypadávániu vlasov

Sérum Elseve Full Resist je obohatené o dermatologickú ingredienciu Aminexil, ktorá sa používa k liečbe vypadávániu vlasov. Pôvodná molekula Aminexilu bola vyvinuta výzkumným centrom L´Oréal v roku 1988.

Pôsobí proti vypadávániu vlasov tým, že zabraňuje ztuhnutiu kolagenovej siete okolo vlasovej cibulky a prispieva k jej spevneniu. Výsledok? Po 6 týždňoch používánia sú vlasové vlákna silnejšie, pokožka hlavy je menej viditeľná a vypadávánie vlasov je redukováné

Vedecký základ patentovaného komplexu proti vypadávániu vlasov

Toto sérum obsahuje klinicky overené zloženie obohatené o 1,5% Aminexilu + kofeínu + arginínu, čím posiluje vlasy a vlasovú pokožku, a zároveň skľudňuje a posiluje bariéru pokožky hlavy. Je inšpirované najinovatívnejšími produktami starostlivosti o pleť, rýchlo preniká do pokožky bez zanechania mastných zvyškov a je vhodné pre každodenné použitie na všetky typy vlasov. Sérum proti vypadávániu vlasov Elseve Full Resist je overené nezávislou radou dermatológov a prináša klinicky overené výsledky vďaka obsahu účinných aktívnych látok.

Aminexil: Vysoko účinná aktívna látka, ktorá pomáhá v boji proti tuhnutiu kolagénu, pri ukotvení vlasového vlákna, a zároveň skľudňuje pokožku hlavy.

Kofeín: Zložka známá tým, že stimuluje pokožku hlavy pri masáži v priebehu aplikácie.

Arginín: Aminokyselina, ktorá dodává silu vlasovému vláknu od korienkov.

Jednoduchá aplikácia a zmyselná vôňa

Sérum proti vypadávániu vlasov Elseve Full Resist má jemnú gélovú textúru, ktorá pri masáži počas aplikácie ľahko preniká do pokožky a má zmyselnú vôňu. Aplikujte sérum po použití šampónu a balzámu z rady Full Resist.

Krok 1: Sérum naneste na pokožku hlavy po jednotlivých sekciách tak, aby bylo rovnomerne aplikované na celú pokožku hlavy.

Krok 2: Pomocou prstov vmasírujte sérum do pokožky. Neoplachujte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:05