Chráňte sa pred škodlivým UV žiarením kvalitným krémom.
StoryEditor

Najvyšší čas pripraviť sa na leto! Nepodceňujte krémy a stavte na kvalitnú ochranu pred UV žiarením

15.05.2023, 14:39
Zdravie

Ochrana pred slnečnými lúčmi, obmedzenie potenia a rozmaznávania pokožky celého tela, ktorá sa môže v horúčave ľahko vysušiť. To všetko sú otázky, ktoré bude s nadchádzajúcim letom riešiť každý z nás. V letnej kozmetickej výbave by preto nemali chýbať produkty, ktoré vám počas leta pomôžu ochrániť vaše zdravie a slnečné dni vám spríjemnia.

Pred UV žiarením treba pleť chrániť po celý rok, ale s prichádzajúcim letom nadobúda túto tému na význame. Slnečné lúče pleti škodia na viacerých úrovniach, a to aj pri krátkom pobyte na slnku. Nejde „len“ o bolestivé začervenanie. V hre sú aj ďalšie zdravotné problémy vrátane vzniku melanómu kože a predčasné starnutie pleti. To sa prejavuje nielen vznikom vrások, ale aj pigmentových škvŕn. Pri každom aj sebe kratšom pobyte na slnku preto myslite na ochranu kože a používajte prípravky s ochranným filtrom. Značka NIVEA ponúka celý rad produktov, z ktorých si vyberie každý.

NIVEA Pleťový krém na opaľovanie Luminous630 OF 50+, 40 ml

Spojte prevenciu a ochranu v jedno! Špeciálna patentovaná látka Luminous630 ochráni vašu pleť pred vznikom pigmentových škvŕn, a zároveň zamedzí ich opätovnému vzniku. Vysoký OF 50+ funguje ako štít proti škodlivému UVA a UVB žiareniu tak, aby nenávratne nepoškodilo krehkú štruktúru pleti. Naneste ho aj keď vám práve na dovolenke nesvieti slniečko, lúče totiž preniknú aj cez mraky. Starajte sa o svoju pleť aj počas dovolenky.

image

Stavte na zdravé a pekné opálenie.

NIVEA Detské mlieko na opaľovanie Ultra Protect&Play OF 50+, 150 ml 

Na pláži, pri bazéne, na detskom ihrisku, ale napríklad aj pri rodinnom výlete na bicykloch. Tu všade sa môžete spoľahnúť na okamžitú ochranu pred UVA a UVB žiarením. Toto detské mlieko na opaľovanie je až 3-krát dlhšie vodoodolné oproti štandardným vodoodolným prípravkom. Ustojí detské hry na piesku, vo vode a je vysoko odolné aj voči detskému potu. A ochranný faktor 50+? Nutnosť, ak chcete svojho potomka skutočne účinne chrániť pred škodlivými účinkami slnečných lúčov. Navyše obsahuje prírodný mandľový olej, ktorý sa stará o detskú pokožku.

Detské mlieko na opaľovanie od NIVEA neobsahuje UV filtre octinoxate, oxybenzone, octocrylene ani mikroplasty. 

image

Chráňte aj najmenších.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:14