xx
StoryEditor

10 najlepších izbových rastlín na presvetlenie, čistenie vzduchu a ďalšie výhody

09.12.2022, 14:51
Zdravie

Prísť na to, ako vyzdobiť priestor, je ťažké, ale sľubujeme, že nemusíte byť Martha Stewart, aby ste si vytvorili roztomilý a šťastný priestor. Možno najjednoduchší spôsob, ako vylepšiť atmosféru vášho domova? Chyťte nejaké izbové rastliny a jednoducho ich dajte do priestoru.

Zanzibar Gem

Rastlina Zanzibar Gem je úžasná, pretože je odolná voči suchu. V niektorých kultúrach sa verí, že táto rastlina pozýva do priestoru priateľstvo a prosperitu, čo z nej robí úžasný darček na kolaudáciu.

image

ZZ Plant

Kávovník (Coffee Plant)

Dobre, nemusí to nahradiť vašu každodennú kávu, ale táto krásna rastlina vonia nebesky a je super tolerantná pri slabom osvetlení. Má však tendenciu vysychať, takže ju pravidelne zalievajte!

image

cofee plant

Chamedorea úhľadná

Keď si kúpite Chamedoreu, budete sa cítiť ako vo svojej vlastnej tropickej záhrade. A keďže ju stačí zalievať raz za pár týždňov, je oveľa jednoduchšie ju zvládnuť ako letieť do dažďového pralesa.

image

parlor palm

Fiddle Leaf Fig

Fiddle Leaf Fig je potrebné zalievať iba každé dva týždne v lete. Raz za mesiac v zime, a to vďaka prirodzenému cyklu vegetačného pokoja. Zamilujete si aj jej široké, živé zelené listy.

image

Fiddle Leaf Fig

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 07:40