Na trhu sú rôzne metódy predlžovania vlasov.
StoryEditor

Plánujete si predĺžiť či zahustiť vlasy? Takéto sú možnosti a aj švindle výmyselníkov čo vyťahujú peniaze!

22.11.2022, 11:11
Zdravie

Profesionálny kaderník Tomáš Burda objasnil pre Svet Evity možnosti nadpájania vlasov. Aké sú metódy a na čo by sa klientky nemali dať nachytať. V tomto prípade jednoznačne platí, čo je lacné smrdí podvodom. Šmelinári dokážu predať hocičo. Kúpite si vlasy, ktoré sú krásne a lesklé, ale po prvom umytí zistíte, že ide o veľký prúser!

Pri kúpe vlasov, treba pozerať na cenu?

Stáva sa často, že predávajú európske vlasy, ale pôvodom, nie sú. Na trhu sú rôzne ceny. Určite ak sú nejaké európskej vlasy niekde lacné je to určite podozrivé. Robia totiž teraz aj taký trik, že miešajú európske a umelé. Lenže amatér sa nevyzná. Nevidí to. Ak sú vlasy lacné niečim to smrdí. Treba zvoliť strednú cestu, ak si nemôžete dovoliť top kvalitu. Väčšina klientiek ide do tej prirodzenej vizáže, už nie sú v trende vlasy po zadok a podobne. Preferujú zahustenie. 

Dajú sa kombinovať metódy? 

Mnoho mojich klientiek si dáva pásky spolu s eurolockmi aby sa ľahšie robil vysoký cop. Keratínovú metódu nepreferujem. Stále sa robí za horúca a ničia sa vlasy. Sú rôzne metódy, ktoré sem prichádzajú z Ázie, nitkovanie a podobne, ale v tomto sme ešte trochu zastaralá krajina. To ešte potrvá kým k nám niečo nové príde. Za mňa keratín určite nie. Každá metóda za tepla nie je dobrá. To sú dvesto stupňové páky. Čo to asi spraví so živým vlasom.

Aké má plusy a mínusy momentálne obľúbená metóda s páskami tape in?

Pri metóde s tape in treba častejšie prepájať, čo je nevýhoda. Nesmú klientky používať žiadne oleje a mastné masky. Potom sa ten silikón skĺzne. Treba sa k tomu chovať šetrne. Je to pohodlné, komfortné, netlačí to. Vydrží to približne približne dva mesiace. Výhodou je, že s nimi dosiahnete oveľa väčšie zahustenie ako s inými metódami. Vždy pri nadpojených vlasoch treba mať zakúpenú aj špeciálnu kefu. Je to pohodlné, komfortné, netlačí to.

Existujú vo vlasoch "výperadeje"?

Veľa salónov natrepe cez zľavu dňa akcie, ale potom vo finále žena prerobí, lebo zle dopadne. Vlasy vyzerajú krásne, sú lesklé a hodvábne na dotyk. Lenže raz ich umyje a sú krepové, nedajú sa rozčesať ani natočiť. Čistá katastrofa a môže kupovať zas druhé. Nech si každá jedna ponuku poriadne naštuduje a hlavne nedáva na rady influenceriek.

 

Zmeny nájdete v GALÉRII

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 11:58