Pálenie šalvie vyčistí vzduch od baktérii a látok, ktoré spôsobujú vážne choroby.dreamstime
StoryEditor

Nevyčistí len vzduch, ale zbaví vás aj negatívnej energie: Na spaľovanie šalvie je najlepšia táto metóda

07.09.2022, 18:00
Zdravie

Spaľovanie šalvie je vynikajúce na vyčistenie vzduchu a zlepšenie zdravia. Nielenže vás zbaví negatívnej energie, ale pomôže vám predísť chorobám, ktoré vznikajú v priestoroch so zlou kvalitou ovzdušia. Znie to lákavo? Prezradíme vám, ktorá metóda je na spaľovanie šalvie najlepšia.

Keďže sa toho vo svete deje v súčasnosti naozaj veľa, predstava o očistení ovzdušia a vášho vnútra od negatívnej energie znie naozaj lákavo. Práve v tom vám môže pomôcť šalvia, ktorá dokáže vyčistiť vzduch domácnosti tak, že ho zbaví baktérii a všetkých nezdravých látok, ktoré vaša rodina alebo vy dýchate. Ak budete naďalej žiť v priestore so zlou kvalitou ovzdušia, môžete si zbytočne spôsobiť vážne problémy. Či už je to astma, kašeľ, infekcie dýchacích ciest, bolesti hlavy, závraty alebo rakovinu pľúc a problémy so srdcom. Spaľovanie šalvie vám však pomôže aj s mentálnym a emocionálnym zdravým.

Pomôže aj s negatívnou energiou

Liečivý dym zo šalvie má okrem antimikrobioálnych a antibakteriálnych účinkov aj silu zlepšiť náladu, kvalitu spánku a zmierniť nespavosť. Je však vynikajúcim liekom aj pri liečbe negativity a toxicity. Vďaka šalvii sa zbavíte negatívnej energie a zlých vplyvov z okolitého sveta. Čo robiť, ak sa na vás lepí nešťastie ako včely na med? Jednoducho sa očistite bielym hustým dymom, ktorý urobí potrebnú robotu za vás. Nielenže vďaka tejto bylinke zostanete dobre naladení, ale šťastie sa vám bude doslova lepiť na päty.

Najlepšia metóda na pálenie šalvie

Ak sa rozhodnete, že túto metódu vyskúšate, šalviu si môžete zaobstarať v podobe sušenej bylinky alebo tyčinky, ktorú zakúpite v obchode s esenciálnymi olejmi. Pálenia šalvie sa nemusíte báť. Keďže čistí vzduch od baktérii, je bezpečné pre deti aj domáce zvieratá. Ktorá metóda je teda najlepšia? Vezmite zväzok sušenej šalvie, stočte ho do tvaru paličky, zapáľte jeden koniec a nechajte ho horieť. Dym tak pomaly čistí vzduch a ničí všetky existujúce baktérie a látky. Pôsobiť ju nechajte minimálne hodinu. Keďže šalvia prekrásne vonia, a je 100 % prírodná, nevyvoláva alergické reakcie u ľudí citlivých na vône.

image

Zapáľte šalviu a nechajte ju odstrániť všetky bakterie či negatívnu energiu.

dreamstime

Ak sa rozhodnete zbaviť svoje telo od negatívnej energie, zlepšiť spánok alebo priniesť do domu šťastie, pred začiatkom pálenia sa dajte do pokoja a otvorte okná, aby zlá energia mala kam odísť. Zväzok šalvie zapáľte a pohybujte sa s ním po byte. Neprehliadnite rohy, kde sa negativita zdržiava najčastejšie. Ak túžite očistiť aj seba, jednoducho sa ešte poprechádzajte v dyme šalvie. Túto metódu opakujte podľa pocitu alebo každé ráno či po príchode domov.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:24