pexels
StoryEditor

Čas, v ktorom sa v noci budíte, prezrádza veľa. Pozrite sa, čo hovorí o vašom emocionálnom stave

21.01.2022, 19:30
Zdravie
Nedá sa vám zaspať a spíte málo? Prieskumy ukazujú, že až 60% populácie má problémy so spánkom. To, v akom konkrétnom čase sa uprostred noci zobudíte, dokáže prezradiť veľa, a preto by ste to nemali ignorovať. Pozrite sa, čo hovorí konkrétny čas o vašom emocionálnom stave.

Vstávanie medzi 1:00 a 3:00

Pohádali ste sa s partnerom pred spaním alebo ste prežili deň, keď sa vám naozaj v ničom nedarilo? Ak sa zobudíte uprostred noci v tomto čase, pravdepodobne ste nahnevaní. Hnev je spojený s pečeňou, v ktorej sa dokážu hromadiť všetky zlé a nepriaznivé pocity. To znamená, že aj keď sa snažíte neprerušovane spať, vaše telo vám noc čo noc pripomína tento nepríjemný pocit. Ak to chcete prekonať, je dôležité, aby ste sa naučili vypúšťať emócie zakaždým von. Okrem lepšieho spánku tak môžete posilniť vzťahy a taktiež uvoľniť negatívne energie, ktoré si ukladáte vo vašom duchu. Ak ich budete neustále zadržiavať, v noci vás nikdy nenechajú v kľude spať.

Vstávanie medzi 3:00 a 5:00 

Toto je čas, ktorý naznačuje, že sa vám vyššia sila snaží niečo povedať. V čase medzi 3:00 a 5:00 najaktívnejšie pľúca, ktoré poskytujú imunitnú ochranu  a sú zodpovedné za pohyb energie celým telom. Avšak taktiež je o nich známe, že vo väčšine prípadov signalizujú pocit smútku a depresie. Ak prechádzate vo svojom živote ťažkým obdobím zdá sa, že ho nedokážete prekonať, a preto by ste mali počúvať to, čo sa vám snaží povedať vyššia sila. Keď sa v tomto čase zobudíte, nájdite si chvíľku na uvoľnenie a zhlboka dýchajte. Taktiež môžete vyskúšať meditáciu pomocou upokojujúcej hudby. Ak to budete vykonávať pravidelne, vaše pocity smútku či depresie sa ustália.

Vstávanie medzi 5:00 a 7:00

Odborníci tvrdia, že ak sa nad ránom budíte v tomto čase, signalizuje to, že vaše črevo je nadmerne aktívne. To súvisí s emocionálnymi blokmi, ktoré sa prejavujú tým, že svoje nepríjemné skúsenosti sťahujete dovnútra, pretože sa nechcete znova zraniť. Ak máte problém otvoriť sa iným ľuďom alebo nemôžete nechať veci tak, môžete mať v hrubom čreve nerovnováhu. Základným účelom čreva je prijímať odpad a odstraňovať to, čo vo vašom tele nepotrebujete. Funkcia tohto orgánu je úzko spätá s duchovným aspektom, a preto sa budíte práve v tomto čase. Riešením je len jedno, otvorte sa niekomu a nenechajte sa utápať vo vašich problémoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:10