Ak ste pre vášho partnera prioritou, dá vám to najavo.Dremstime
StoryEditor

Som pre neho prioritou a má ma na prvom mieste? Zistíte to celkom jednoducho, toto postačí

07.08.2024, 12:00
Vzťahy

My ženy často chceme byť stredobodom pozornosti. Aj keď si to nie vždy priznáme. Jednoducho milujeme, keď nám naše polovičky venujú sto percent svojho času a užívame si momenty, keď sa celý vesmír točí len okolo nás. Faktom je, že uponáhľaná doba nás často núti pochybovať. Niekedy váhame, či sme skutočne pre našich milovaných partnerov prioritou a či nás majú na prvom mieste. Ako to zistiť? Existuje niekoľko jednoduchých znakov a my ich poznáme.

Jednoducho nemeškajú

Ďalším znakom, ktorý prezradí tisíce gentlemanov, je fakt, že chodia na čas. Svoje aktivity si naplánujú tak, aby na dohodnuté stretnutie vždy dorazili vtedy, kedy majú. Taktiež to dokonale prezrádza aj ich organizovanosť. Vedia, s kým chcú byť a najmä, kedy tam majú byť. Je v poriadku ak sa im to občas nepodarí. My ženy by sme to mali najlepšie pochopiť. Avšak ak meškajú pravidelne, zbystrite. Možno vás nemajú vo svojom rebríčku priorít na prvom mieste.

Pekné, aj smutné momenty

Ideálny vzťah by mal fungovať aj v dobrom, aj v zlom. Takto to platí od nepamäti. Ak vás partner nedokáže podržať v ťažkých situáciách, pravdepodobne k sebe nepatríte. Na druhej strane, ak vás za každých okolností podporí, vypočuje a komunikuje s vami, bude rozhodne stáť za to. Ďalším znakom teda je, že ak si partner nájde čas aj na váš smútok a berie ho ako vážny problém, budete pre neho úprimne dôležitá. A samozrejme, ste jeho prioritou číslo jeden.

Vzťahy sú niekedy komplikované, to nemôžeme poprieť. Ak však na nich vytrvalo pracujeme, môžu byť krásne a spokojné. Snažme sa naše polovičky mať na prvom mieste a dajme im pocítiť, že sú pre nás dôležití. Verte mi, nie len my ženy chceme byť stredobodom všetkého diania. Chcú to aj muži, aj keď na rovinu nám to asi nepovedia.

ANKETA
Myslíte si, že ste pre vášho partnera prioritou?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 02:18