Myslí to s vami váš partner vážne?dreamstime
StoryEditor

Päť signálov vďaka ktorým zistíte, či to s vami myslí vážne

21.07.2024, 08:00
Vzťahy

Máte vo svojom vzťahu pochybnosti, či to s vami myslí vaša polovička vážne? Niektoré signály vám dajú jasne najavo, ako na tom u neho ste. Či s vami ráta aj do budúcnosti, alebo sa len snaží skrátiť si s vami dlhú chvíľu.

Bez plánov

Ste spolu už nejaký ten piatok, no on sa vyhýba akýmkoľvek rozhovorom či plánom o budúcnosti? Zbystrite pozornosť! Ak zrovna nepočujete biť obaja v rovnakom čase svadobné zvony, nepanikárte. No pokiaľ sa vyhýba akýmkoľvek plánom aj do blízkej budúcnosti, potom má možno diametrálne odlišné plány než vy.

Gestá

Už aj pohľad, úsmev či niektoré gestá vám dajú jasný signál o tom, či to s vami myslí, alebo nemyslí vážne. Neočakávajte nemožné, no všímajte si, aké pohľady či dotyky vám váš objekt záujmu venuje. Zrejme budete dostatočne citlivá, aby ste pochopila, či sú nežné a romantické, alebo je za nimi len túžba. Nehovoriac o malých gestách voči vám. Kvet, pozvanie na večeru, obľúbená čokoláda či výlet na miesto, ktoré máte rada. To všetko hovorí o tom, že mu  na vás záleží.

Nie ste jediná

Bez zábran flirtuje s každou ženou, ktorá sa okolo neho mihne a neberie pri tom na vás ohľad? Tak v tom prípade majte svoju hrdosť a hľadajte potenciálneho partnera v úplne iných vodách. To je totiž to posledné, čo potrebujete. Toto už lepšie nebude a vy máte rozhodne na viac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. september 2024 16:41