Vzťah je o dlhodobej a vytrvalej práci na oboch stranách.Zdroj: Dreamstime
StoryEditor

Našli ste svoju spriaznenú dušu? Ak robíte týchto 7 vecí, zostanete spolu navždy!

02.07.2024, 11:00
Vzťahy

Udržiavať si dlhodobý a kvalitný vzťah nie je jednoduché. Zahŕňa to veľké množstvo práce, ktorá nepochybne musí byť obojstranná. V opačnom prípade to medzi vami fungovať nebude. Rád a návodov na to, ako viesť spokojný vzťah je mnoho. Existuje však niekoľko špecifických. Hovoria o tom, že ak ich vo vašom vzťahu dodržiavate, pravdepodobne sa nikdy nerozdelíte. Alebo inak povedané, zostane spolu navždy!

Nebojíte sa budúcnosti

S komunikáciou súvisia aj témy, o ktorých sa zhovárate. Pozitívnym znakom je, ak často hovoríte o budúcnosti. Naznačujete to, že to jeden s druhým myslíte vážne a máte spolu seriózne plány. Nemusíte hneď na začiatku vzťahu hovoriť o rodine či bývaní. Stačí ísť na to postupne a s pribúdajúcimi rokmi sa začať  rozprávať aj o dôležitejších témach. Zistíte, že máte spoločné ciele, a je to! Vyhrali ste celoživotnú lásku!

Ste proste prepojení

Dokončujete vety v rovnakom čase, dopĺňate sa v akýchkoľvek vtipoch a ste jednoducho na jednej vlne. Často myslíte na totožnú vec v tom istom čase, dostanete naraz chuť na zhodné jedlo a v identickom momente sa pri filme začnete smiať. Myslíte si, že je to náhoda? Určite nie! Ide o absolútnu telepatiu a prepojenie, ktoré očividne veští, že ste našli toho pravého!

Spájajú vás rodinné drámy

Každý z nás si do svojho vzťahu vnáša aj kúsok svojej rodiny. Či už si to priznáme alebo nie, je to jednoducho tak. S vaším partnerom diskutujete o rodinných drámach, hovoríte o jeho či vašej starej mame, ujovi či mame. Keď ich stretnete, máte pocit, že ich poznáte už niekoľko rokov. Ak sa dokážete perfektne porozprávať a podporiť aj v takýchto prípadoch, ste spriaznené duše.

Kašlete na perfekcionizmus

Druhú osobu milujete jednoducho presne takú, aká je. So všetkými jej dokonalosťami aj drobnými nedostatkami. Nezabúdajte, že skutočný vzťah nie je perfektný vzťah. Neustála kritika  a upozorňovanie druhého vedie k obrovskému tlaku. Môže to vytvárať stres, ktorý váš muž nemusí vydržať. Dávajte si preto pozor. Ak ho ľúbite presne takého, aký je a nemáte potrebu ho meniť, musíme vám pogratulovať! Presne takto to má vyzerať.

Možno ste sa našli vo všetkých znakoch a možno ešte máte na čom pracovať. Často pri ňom cítite motýle v bruchu, vždy sa pri myšlienke na neho usmievate a cítite, že vás robí bezpodmienečne šťastnou?  Funguje medzi vami chémia, neviete sa ho dočkať a nedokážete bez seba fungovať? Ak ste na všetky otázky odpovedali áno a našli ste sa aj v spomínaných znakoch, gratulujeme! Našli ste si spriaznenú dušu na celý život!

ANKETA
Myslíte si, že s partnerom zostanete spolu nažvdy?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. júl 2024 11:02