Ženský orgazmus nie je vždy samozrejmosťou.dreamstime
StoryEditor

Ženský orgazmus nie je žiadna veda. Zamerajte sa hlavne na túto časť tela

05.11.2023, 08:00
Vzťahy

Vaginálny orgazmus dosiahne len 20% žien. Tie ostatné však rozhodne nezostanú bez uspokojenia, práve naopak. No nepotrebujú k nemu bezpodmienečne pohlavný styk. Ženské telo je citlivé a aby ste dosiahli vyvrcholenie, je potrebná komplexná stimulácia. A to nie len erotogénnych zón.

Najčastejšie to pôjde takto

Ako sme už spomínali, najčastejšie ženy dosiahnu práve klitoriálny orgazmus. Ten samozrejme nie je o nič horší než ten vaginálny a ženy si ho užívajú pomerne často. Nepotrebujú k nemu totiž žiadnu druhú osobu a zvládnu to dokonca aj samé a to behom niekoľkých minút. Väčšina žien je už taká zručná, že presne vedia, čo im robí dobre a k vyvrcholeniu sa dostanú pomerne rýchlo. To, čo ženám hrá do kariet je aj fakt, že dnes je pomerne široká ponuka erotických hračiek. Tie vám v tomto smere garantujú dokonalé zážitky.

Naozaj existuje?

Vaginálny orgazmus, ktorý dosiahnete pohlavným stykom, alebo opäť pomocou nejakej sexuálnej pomôcky, už taký samozrejmý ako klitoriálny nie je. No predsa len ho nejaké percento žien dosahuje. A to dokonca pravidelne. V tomto prípade ide najmä o dráždenie bodu G.  V prípade, že má váš milenec penis a tiež techniku, vďaka ktorej tento bod dostatočne stimuluje, vy sa dočkáte nevídanej rozkoše.

Dokonalá kombinácia

Ďalším z orgazmov, ktorý by zrejme chcela zažiť každá dáma, je ten kombinovaný. V tomto prípade samozrejme musíte stimulovať súčasne klitoris aj bod G. Zruční páni iste presne vedia ako na to. No viete im v tom trochu pomôcť. Či už šikovnými prstami, alebo práve používaním sexuálnej pomôcky počas styku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 06:26