f
StoryEditor

Spoveď Júlie (37): „Mám milenca. A robí ma to lepšou manželkou.“

08.08.2023, 06:00
Vzťahy

„Môj milenec je vášnivý a zručný milenec, ktorý si užíva sexuálne príležitosti, ktoré ponúkam, bez toho, aby očakával akýkoľvek vážny záväzok. Vnáša do môjho života vzrušenie a ja prinášam tú vysokooktánovú sexuálnu energiu späť domov môjmu manželovi. Všetci vyhrávajú," hovorí.

No, tá posledná veta by mala byť niečo, ako vodítko. To, že mám milenca, zo mňa robí lepšiu manželku, pretože sa cítim dobre a to je dobré pre moje manželstvo. Výhody rozdeľujem do troch samostatných, ale súvisiacich kategórií, z ktorých každá pozitívne prispieva k môjmu životu ako manželky, rodiča a zamestnanca: komunikácia, vášeň a omladenie.

Vážny vzťah si vyžaduje veľa práce, ako vie každý, kto v ňom niekedy bol. Veľká časť tejto práce je jednoducho komunikácia spôsobmi, ktoré zabezpečia, že obe strany budú vypočuté, uznané a rešpektované.Tak by to malo v ideálnom vzťahu vyzerať. Ale pod ťažobou každodenných starostí sa to nedá a preto vznikajú hádky. Ja som však dostatočne uvoľnená aby som malichernosti môjho muža neriešila. Keď príde na hádku som prvá, ktorá mávne rukou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 01:18