Tajíte svoj vzťah? Môže vás prezradiť malá nepozornosť.dreamstime
StoryEditor

Snažíte sa držať váš vzťah v tajnosti? Riaďte sa týmito pravidlami, vďaka ktorým sa tak skoro neprezradíte

06.02.2023, 10:00
Vzťahy

Akú by kto mohol mať motiváciu na to, aby tajil svoj vzťah? Nuž, naozaj rôzne. Chcú svoju lásku aspoň nejaký čas prežívať v tichosti a bez svedkov, obávajú sa reakcií okolia, sú čerstvo rozídení a skrátka svoju spriaznenú dušu našli skôr než čakali a nechcú nikomu ublížiť. To, že sa zrovna nebozkávate na verejnosti a nedržíte sa za ruky však ešte neznamená, že si vašu zamilovanosť nikto nevšimne. Prezradiť vás môžu detaily!

Signály

Ste práve v miestnosti plnej ľudí a zdvihnete telefón. Je asi náročné byť úplne oficiálny a rozprávať sa so svojou láskou formálne. Navyše, ako odpoviete vašej polovičke, keď vám do telefónu povie, že mu chýbate, prípadne že vás miluje? Odpoveď: „Aj ty mne“, alebo „Aj ja teba“ vás okamžite prezradí. Dohodnite si tajný signál. Reč, ktorej budete rozumieť len vy dvaja a odpovedajte v týchto signáloch a nikto nebude nič tušiť.

Stop sociálnym sieťam

Sociálne siete o vás prezradia len toľko, koľko im dovolíte. V období, keď sa snažíte pred svetom svoju lásku skrývať, by ste si mali odpustiť akékoľvek príspevky. Najmä, ak máte spoločných známych, kolegov či rodinu. Už aj nenápadný záber z toho istého miesta no z iného uhlu vás môže prezradiť. Ľudia sú všímaví, hlavne pokiaľ ide o klebety a verte tomu, že si raz dva spočítajú kde a s kým sa práve nachádzate.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 21:25