Vymeňte pohodlie spálne za iné miestnosti, ktoré sú oveľa vzrušujúcejšie.dreamstime
StoryEditor

Nuda v spálni? Vášeň a chuť na sex prinesú šteklivé odkazy aj obľúbené kostýmčeky

03.02.2023, 15:00
Vzťahy

Spomínate si ešte na prvé mesiace ba dokonca aj roky kedy ste sa s partnerom nevedeli od seba odtrhnúť? Pravidelný a vášnivý sex bol samozrejmosťou a vy ste len tak sršali nápadmi a chuťou stále skúšať niečo nové a vzrušujúce? Ak je váš sexuálny život po rokoch na bode mrazu, alebo sa k nemu aspoň blíži, vedzte, že v tom nie ste sami. No z tohto začarovaného kruhu môžete pomerne jednoducho a rýchlo vykročiť. Stačí trošku kreativity, pár dráždivých sms správ či neslušných návrhov a ste tam, kde ste boli pred rokmi.

Nemravný odkaz

Čo tak partnerovi poslať dráždivú správu, prípadne fotografiu bez slov? Nikdy neviete, kde ho práve zastihnete a určite ho nie len milo prekvapíte, ale aj potešíte. A on vám to následne rád opätuje, keď sa večer stretnete doma. Nebojte sa byť odvážna a drzá, čím viac partnera svojim odkazom šokujete, tým viac ho potešíte, verte nám!

image

Čo tak poslať mu nemravný odkaz?

dreamstime

Spálňu vynechajte

A čo tak zaspomínať si na staré dobré časy,  keď ste to robili naozaj vždy a všade kde ste práve na seba dostali chuť? Asi vás nejdeme nahovárať, aby ste svojho partnera zviedli práve v skúšobných kabínkach, aj keď, proti gustu...Čo tak aspoň v pohodlí domova vymeniť spálňu a komfortnú posteľ napríklad za kuchynskú linku či stôl. Alebo si doprajte rýchlovku v kúpeľni. Nech sa rozhodnete akokoľvek, váš sexuálny život bude opäť tam, kde za vašich mladých čias.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 15:17