Vitajte vo svete ženských orgazmov.dreamstime
StoryEditor

Máte prehľad o tom, koľko druhov orgazmov môžu mať ženy? A viete, ako ich dosiahnuť?

28.12.2022, 10:00
Vzťahy

Svet orgazmov rozhodne nie je obmedzený len dva, snáď dobre známe orgazmy a to vaginálny a klitoriálny. Práve naopak, ak ste ochotné v posteli experimentovať a venujete sa s partnerom milostným hrám pravidelne a venujete im dostatok času, môžete spoznať úplne iné, dosiaľ nepoznané orgazmové dimenzie.

Análny orgazmus

K análnemu sexu nemá mnoho žien, na rozdiel od mužov, pozitívny postoj. Tí to milujú a ženy potrebujú nielen viac času, ale aj maximálnu dôveru k svojmu partnerovi na to, aby boli schopné sa dostatočne uvoľniť a aj otvoriť týmto praktikám. Ak sa však už raz dostanú na vrchol týmto spôsobom, bude to pre ne ďalšou motiváciou posunúť svoje zábrany. Konečník je tiež veľmi citlivý na dotyk. Nezabudnite však na to ísť pomaly, možno aj postupne a nezabudnite na lubrikant. 

Psychický orgazmus

Vedeli ste, že ženy dokážu zažiť aj orgazmus na psychickej, alebo duševnej úrovni? A to bez akýchkoľvek dotykov či sexu. Jednoducho bez sexuálnej stimulácie a len vďaka sile myšlienok. Stačia na to rôzne dýchacie techniky a v neposlednom rade erotické fantázie. Ideálne kombinácia oboch. 

image

Počuli ste už o duševnom orgazme?

dreamstime

Multiorgazmické 

Ženy majú pri sexe oproti mužom ešte jednu výhodu. Tou je, že dokážu zažiť ďalší a ďalší orgazmus bezprostredne za sebou. Muži na to, aby mali druhý orgazmus potrebujú nielen pauzu, ale tiež ďalšiu, dostatočnú stimuláciu. Tie šťastné ženy, ktoré dokážu mať viac násobný orgazmus sa však môžu tešiť z toho, že kým je ich telo po prvom orgazme zaplavené hormónmi šťastia a erotogénne zóny sú ešte dostatočne prekrvené, môžu zažiť ďalšiu rozkoš behom pár sekúnd. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 14:44