Povedzte áno sexuálnym hračkám.dreamstime
StoryEditor

Sexuálne hračky nahrádzajú v spálni mužské pokolenie. Toto sú dôvody, prečo ich ženy častokrát uprednostnia

11.12.2022, 15:00
Vzťahy

Patríte k ľuďom, ktorí si vo svojej spálni vystačia sami, alebo skôr patríte do skupiny tých, ktorí si svoj sexuálny život pravidelne spestrujú rôznymi hračkami? Ak ste sa našli v druhej skupine, mali by ste zbystriť pozornosť. Máme tu totiž nový fenomén a to, že ženy čoraz častejšie uprednostnia pred svojim partnerom práve rôzne hračky.

Aj čas hrá rolu

V tejto hektickej dobe nie je vždy jednoduché sa s partnerom zladiť. A nielen kvôli pracovným povinnostiam. Často sú to aj vaše či jeho záľuby, kvôli ktorým trávite množstvo času mimo domu. A čo ak váš partner nie je práve doma a vy ste tak správne rozdráždená a naladená na sex? Vibrátor či iná sexuálna hračka je vždy po ruke. Žiadne dohadovanie sa, žiadne zvádzanie. Do niekoľkých minút vám dopraje presne to, čo potrebujete. Platí to však aj opačne. Ak chuť na sex skrátka nemáte, nemusíte používať žiadne výhovorky či ospravedlnenia.

Trošku egoizmu

Kým pri sexe s partnerom je fér dopriať rozkoš aj tomu druhému, v tomto prípade myslíte len samé na seba. Robíte len to, čo sa páči vám a tak dlho, ako chcete či potrebujete.

Vy to viete najlepšie

Pozorný muž iste presne vie, čo sa vám páči a čo s vami naopak ani nepohne. No mať niečo vo svojich vlastných rukách je výhoda, ktorá má len samé pozitíva. Samé seba predsa len poznáte najlepšie. Nemusíte nikomu nič naznačovať, ani ukazovať správny smer. Intenzitu či rýchlosť si regulujete samé, podľa svojich potrieb a samozrejme, že vám nehrozí ani to, že skončíte tesne pred vyvrcholením, alebo kým ešte nebudete v cieli.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 21:03