Koniec single životu. Je čas nájsť si toho pravého.pexels
StoryEditor

Ste stále single? Na týchto miestach môžete stretnúť toho pravého

05.08.2023, 18:00
Vzťahy

Byť single má určite svoje výhody, no časom každý zatúži po partnerovi s ktorým môže zdieľať svoj život. Ak máte pocit, že sú už všetci schopní muži zadaní a vy nemáte veľa možností, kde stretnúť toho pravého, vedzte, že stále je dostatok miest a príležitosti, kde sa môžete zoznámiť s mužom svojich snov.

Diskotéka

Aj keď už ani zďaleka nemáte dvadsať rokov, na diskotéku a dobrú zábavu je vždy priestor. Dohodnite si stretko so single kámoškami a bežte napríklad aj na oldies párty. Tu máte totiž istotu, že osadenstvo nebude práve násťročné a že sa na obzore vyskytnú aj muži, ktorí sú rovnako ako vy slobodní, no majú chuť sa zabaviť a možno práve na diskotéke nadobudnú odvahu osloviť slečnu, ktorá sa im zapáči.

Dve muchy jednou ranou

A čo tak sa začať pravidelne venovať nejakej dobrovoľníckej činnosti? Prvotnou motiváciou by pre vás určite nemalo byť, že si nájdete v takomto prostredí partnera, no postranné úmysly tohto typu sú povolené. Navyše je tu vysoká pravdepodobnosť, že pôjde o človeka, ktorému nie sú ľahostajné niektoré problémy v spoločnosti a opäť je tu vysoká pravdepodobnosť, že aj vaše mentálne nastavenie, hodnoty a záujmy budú približne rovnaké.

Na cestách

Cestovanie osamote síce nie je pre každého, no každý, kto už raz vycestoval bez parťákov si to veľmi pochvaľuje. Zrazu máte možnosť precítiť atmosféru danej krajiny úplne z inej perspektívy a na svete je množstvo ľudí, ktorí preferujú tento typ cestovania. Pravdepodobnosť, že takých počas vašej cesty stretnete aj vy, je preto viac než len vysoká. A možno si už ďalšie dni dovolenky budete plánovať spoločne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 07:07