Každé znamenie má iné predstavy.
StoryEditor

Znamenia zverokruhu a ich sexuálne fetiše. Panny vás prekvapia a títo chcú sex cez telefón!

07.09.2022, 18:00
Vzťahy

Existuje množstvo zvláštnych, ale pritom zaujímavých fetišov, ktoré by ste so svojou polovičkou mohli skúsiť. Znamenia zverokruhu môže pomôcť identifikovať ich a našepkať niečo o partnerových predstavách. Často si čítame horoskopy, keď sa rozhodujeme ohľadom pracovnej kariéry alebo chceme zistiť, či je "ten" človek pre nás správny. Znamenia však dokážu povedať viac než len to! Môžu dokonca pomôcť nazrieť dovnútra spálne a poradiť, čo by ste so svojou láskou mohli vyskúšať. Tu sú teda rozmanité fetiše všetkých znamení zverokruhu.

 

Váhy

Ľudia narodení v tomto znamení radi experimentujú. Väčšina Váh je posadnutá ich (a každým ďalším) zadkom, takže neodmietajú análny sex, „výprask“ alebo čokoľvek iné, čo s ním súvisí. Dávajú si však záležať na tom, aby ich polovička dostala v spálni rovnako veľa pozornosti a potešenia ako oni.

 

Škorpión

Potešenie nachádzajú v sexe na verejnosti, na parkoviskách alebo na uliciach – jednoducho majú radi napätie a vzrušenie. Jedným z ich fetišov je aj sex vo vode.

 

Strelec

Toto znamenie zverokruhu je veľmi vášnivé. Zvyčajne chce byť dominantným partnerom a najviac ich vzrušuje „výprask“, škrtenie a hryzenie. Radi tiež hrajú sexy hry.

 

Kozorožec

Často potrebujú veľa času, aby urobili prvý krok, ale akonáhle sa rozbehnú, je ťažké ich zastaviť. Majú radi dominantnosť a zvyčajne sa zaujímajú o starších ľudí – mužov i ženy.

 

Vodnár

Ľudí narodených v tomto znamení vzrušujú hlasy, preto majú radi sex cez telefón a „neslušné“ slová. Často ponúkajú oveľa viac, než ich partner dokáže zvládnuť.

 

Ryby

Chodidlový fetiš je pre toto znamenie asi najznámejší. Viac ako fyzický faktor sexu oceňujú ten emocionálny. Ryby sú veľmi závislé od svojho partnera a očakávajú, že urobí väčšinu „práce“.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 18:07