Vernosť nie je vlastnosť, ktorou podľa astrológie oplýva každý.
StoryEditor

Vernosť nie je prioritou pre každého. Tieto znamenia majú sklony podvádzať

26.02.2022, 10:00
Vzťahy
Pre mnohých je vernosť vo vzťahoch prioritou. Avšak môže sa stať, že sa zamilujete do niekoho, kto je náchylný byť neverný. Aj keď to, či bude niekto podvádzať, závisí od mnohých faktorov, astrológia prezrádza, ktoré zo znamení zverokruhu majú najväčší sklon k nevere.

Váhy

Váhy bývajú dokonalými romantikmi a sú mimoriadne zamerané na vzťah. Keďže ich symbolom sú práve váhy, rovnováha je pre nich veľmi dôležitá. Ak podvádzajú, je to preto, že od svojho partnera nedostávajú to, čo chcú. Za neveru sa však cítia naozaj vinní, ale aby udržali pokoj, urobia všetko pre to, aby to pred svojou polovičkou skryli. Keď ich partner konfrontuje, najprv sa to pokúsia poprieť. Avšak nevydržia dlho a napokon k vám budú úprimní.

Nezabúdajte teda na to, že ak udržíte Váhy naplnené, nestanú sa nevernými. A keďže majú radi romantiku, s najväčšou pravdepodobnosťou podvedú vo vzťahu znamenia ako Panna alebo Kozorožec, ktoré im nevedia ich túžby naplniť.

Škorpión

Aj keď je Škorpión považovaný za jedno z najvernejších znamení, podvádza len preto, lebo ho vzrušuje zatajovanie. Hoci na neveru nikdy neexistuje dobrá výhovorka, lojálny Škorpión sa pre ňu rozhodne, ak ste ho hlboko rannili alebo ak sa potrebuje odpojiť od svojho partnera. Niekedy si toto znamenie dokonca užíva riziká spojené so zatajovaním mileneckého vzťahu. Takže pokiaľ ide o skrývanie aféry, Škorpión v tom vie byť naozaj veľmi zručný.

Práve sex zohráva veľkú úlohu pri upevňovaní vzťahu s týmto znamením, takže ak táto časť v jeho vzťahu nie je silná, môže hľadať šťastie inde. Znamenie, ktoré by s najväčšou pravdepodobnosťou podviedol, je Lev. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 11:02