Znamenia zverokruhu prezrádzajú, aké sú vaše erotogénne zóny
StoryEditor

Erotogénna zóna podľa vášho znamenia. Barani milujú bozkávanie krku, Váhy niečo úplne iné

09.02.2023, 13:00
Vzťahy

Erotogénna zóna je oblasť na povrchu tela, ktorej dráždenie spôsobuje sexuálne vzrušenie. Astrológia je schopná pomôcť tieto miesta objaviť, a tak sa môžete dozvedieť viac o svojich či partnerových túžbach. Pozrite sa, ktoré oblasti majú znamenia zverokruhu najcitlivejšie.

Rak

Pery a hrudník, to sú najcitlivejšie miesta u Raka. Motýle v bruchu im dokáže vyvolať jeden vášnivý bozk. Rak zbožňuje všetky druhy bozkávania, od letmých až po tie plné túžby a vzrušenia. Rád experimentuje, a preto zapojte trochu fantázie. Môžete vyskúšať hru so zakrytými očami, pri ktorej budete ochutnávať ovocie či sladké pokušenia. Zvýšenú citlivosť pociťuje aj v okolí prsníkov či bradaviek, ktoré môžete masírovať či jemne hrýzť.

Lev

Toto znamenie je trochu divoké a nebezpečné, ale ak k nemu pristupujete opatrne, budete ho mať tam, kde chcete. Lev je šelma, ktorého erotogénnou zónou býva vlastné ego. To znamená, že miluje komplimenty, obdivné pohľady či malé darčeky. Taktiež má citlivé pery a chrbát. Príjemná masáž a jemné dotyky vedia u Leva rozprúdiť endorfíny v celom tele. Správna predohra je uňho dôležitá, preto by ste si na nej mali dať záležať.

Panna

Toto znamenie je v láske či sexe veľmi racionálne. Panna sa vždy snaží dosiahnuť to, aby obe strany boli spokojné, a preto sa nebojí rozprávať o chúlostivých témach a túžbach. Nemusíte sa báť toho, že by ste u nej neobjavili erotogénne zóny, pretože vám ich sama rada ukáže. Avšak aj tie najjemnejšie dotyky ju môžu priviesť k šialenstvu, a to na miestach ako je chrbát, brucho či hrudník. Pannu môžete potešiť vzrušujúcimi bozkami, hryzením či škrabkaním od vrchu až po spodok vrchnej časti tela.

Váhy

Ľudia narodení v tomto znamení obľubujú romantické zvádzanie, ale poteší ich aj vášnivý tanec na pomalú hudbu. Predohrou môže byť práve pohyb bokov, ktorý v nich okamžite rozprúdi endorfíny. Boky, zadok a stehná sú pre Váhy najcitlivejším miestom. Nič nepokazíte masážou, bozkami či silnými a vášnivými dotykmi. Z citlivých a nežných Váh sa totiž občas stávajú v posteli aj vášniví milenci.

Škorpión

Jedno z najerotickejších znamení zverokruhu je Škorpión, ktorý uprednostňuje stimuláciu pohlavných orgánov pred všetkými ostatnými. To znamená, že tieto miesta má veľmi citlivé a môžu sa rozpáliť aj najjemnejším dotykom. Pri Škorpiónovi je dôležité neustále udržiavať túžbu. Neohrdne ani experimentovaním s erotickými pomôckami, dráždivý bozkom či šikovným dotykom prstov na rôznych oblastiach tela.

Strelec

Znamenie Strelec je známe svojou dobrodružnou, nezávislou a slobodnou povahou. Jeho najcitlivejšou oblasťou sú nohy, stehná, boky a dokonca aj lýtka. Niekedy ocení aj romantiku, čiže ho môžete potešiť sviečkami, chutným jedlom či príjemnou masážou chodidiel a hlavy, ktorá je pre Strelca vhodná ako predohra. Ženy, ktoré sa narodili v tomto znamení majú okrem bokov citlivý aj zadok. To znamená, že kúpou sexi nohavičiek si u Strelca nič nepokazíte, pretože sa vám v nich veľmi rád predvedie.

Kozorožec

Aj keď sa vám niekedy zdá, že Kozorožec je chladné a neprístupné znamenie, prvý dojem zvykne klamať. Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení v sebe totiž ukrývajú veľké množstvo vášne a je len na vás, či ju budete chcieť prebudiť. Hlavnou erotogénnou zónou u Kozorožca sú oblasti nôh, kolien, lýtok a stehien. Každý dotyk na týchto miestach ho dokáže rozpáliť a uspokojiť jeho najhlbšie túžby.

Vodnár

Toto znamenie má erotogénne zóny v oblasti lýtok a členkov, ktoré bývajú často zanedbávané, a pritom ich stimulácia môže prinášať neuveriteľné pocity. Vyskúšajte ich Vodnárovi poštekliť alebo mu nasaďte putá, čím v ňom okamžite rozprúdite túžbu a vzrušenie. Ideálna je aj masáž nôh, avšak pozor, namiesto silných dotykov použite jemné a nežné, pretože môžete zabiť všetku túžbu. Ak sa pri vás bude vedieť uvoľniť, časom vás môže obdariť aj väčšou spontánnosťou.

Ryby

Ľudia narodení v tomto znamení bývajú nežní a romantický. Chutná večera, príjemný hudba, sexi bielizeň či nádherná vôňa, to všetko sú erotogénne zóny, ktoré v Rybách dokážu rozpáliť oheň. Ak však chcieť spoznať citlivé miesta, tak tie majú v oblasti chodidiel. Ženy Ryby si dokonca rady obúvajú vysoké elegantné topánky, aby na svoje štíhle nohy lákali minimálne zrak svojich obdivovateľov. Neohrdnú ani masáži či rôznym druhom dotykov na týchto miestach.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:30