unsplash.com
StoryEditor

Ľahko sa rozčúlia a sú vždy pripravené bojovať. Znamenia, ktoré sa ustavične hádajú

07.01.2022, 16:00
Vzťahy
Sú ľudia, ktorí majú tendenciu urobiť aj z maličkosti veľkú vec. Sú presným opakom prispôsobivosti, flexibility a len ťažko robia kompromisy. Často mávajú s druhými nezhody a sú vždy pripravení bojovať. Pozrite sa, ktoré znamenia sa najviac hádajú.

Zložitý Rak

S Rakom je veľmi zložité dostať sa do sporu, pretože vie byť nakoniec veľmi emocionálny. Zoberie si čokoľvek, čo poviete k srdcu, nefúkne to a použije proti vám. Robí to z neho jedno z najmocnejších znamení zverokruhu, ktoré sa dokáže veľmi ľahko pohádať. Berie všetko osobne a dokáže byť veľmi zatrpknutý, najmä keď si myslí, že ste sa ho úmyselne pokúsili uraziť. Môžete len veriť a modliť sa, aby s vami ešte Rak po hádke niekedy prehovoril. Možno vám odpustí, ale v kútiku duše na to nikdy nezabudne.

Neústupčivý Strelec

Ľudia narodení v tomto znamení sú priam jedinečne hádavé tipy, pretože si vždy myslia, že majú pravdu. Strelec nie je v hádke agresívny, najprv sa snaží nájsť najlogickejší a najprefíkanejší argument a potom vás dokáže odrovnať zdvorilým a milým tónom. Je veľmi ťažké sa s ním hádať, pretože ak budete chcieť vyhrať, musíte mu dokázať, že váš argument je lepší, ako ten jeho. Avšak najprv by ste ho mali prinútiť, aby vás začal počúvať, pretože sa inak bude držať toho, čo si myslí, že je pravda.

Baran ťažko prizná chybu

Toto znamenie je podobné Strelcovi, pretože najradšej argumentuje logikou. Avšak narozdiel od Strelca sa Baran dokáže rozhorčiť nad tým, že sa s vami vôbec musí hádať. Nielenže si myslí, že hádka je pod jeho úroveň, ale zvykne sa veľmi rozčuľovať, ak niekto nerozumie niečomu, čo on vníma ako samozrejmosť. Budete mu musieť dať trochu času, aby akceptoval to, že sa v niečom mýlil, inak to totiž nedokáže priznať hneď do očí. Naopak je Baran rád strážcom mieru, takže aj keď bude mať chuť sa hádať, zvyčajne to nechá tak, aby udržal vzťah v mieri.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 18:35