Vďaka týmto trikom žehličku viac nebudete potrebovať.pexels
StoryEditor

Zabudnite na žehlenie. Vďaka týmto trikom bude vaše oblečenie dokonale rovné

24.09.2024, 08:00
Recepty a tipy

Povinností v domácnosti má každá žena viac než dosť. Prečo si teda prácu neuľahčiť, pokiaľ je to čo i len trošku možné? Niektoré ženy považujú žehlenie za činnosť, pri ktorej si dokonale oddýchnu a zrelaxujú. Pre iné dámy je to záťaž a nutné zlo, ktoré by najradšej neabsolvovali. Vďaka týmto trikom dosiahnete nepokrčenú bielizeň a to bez použitia žehličky.

Kúpeľňa

Tento trik využijete možno počas dovoleniek, kedy so sebou žehličku síce nemáte, no po vytiahnutí oblečenia z kufra by ste ju akútne potrebovali. Stačí, ak si so sebou zoberiete oblečenie do sprchy. Ak si doprajete horúcu vodu, ktorá vytvorí paru, oblečenie navlhne a bude sa s ním oveľa jednoduchšie manipulovať, takže ho behom pár minút povystierate a žehličku nebudete potrebovať.

Aviváž

Posledný trik sme si nechali ako pomyselnú čerešničku na torte. Do rozprašovača nalejte aviváž a zmiešajte ju s vodou v pomere 1:3. Pred každým použitím prostriedok poriadne pretrepte a nastriekajte na pokrčenú kúsky oblečenia. Jemne prejdite rukou po tkanine a o chvíľu už ani nebudete vedieť, že vaše oblečenie malo na sebe nejaké nedostatky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. september 2024 08:02