Už žiadne bezhlavé nakupovanie. Investujte do kúskov, ktoré sú nielen ekologické, ale zároveň pomáhajúAnswear
StoryEditor

Už žiadne bezhlavé nakupovanie. Investujte do kúskov, ktoré sú nielen ekologické, ale zároveň pomáhajú

24.09.2021, 00:00
Krása a móda
Nové ročné obdobie sa viaže s takmer povinnou renováciou šatníka. Kde však nakúpiť tak, aby vaša peňaženka neutrpela a zároveň ste nakúpili dobre?
  1. Stavte na klasiku

Mnohé z nás sa nechajú zlákať na farebné, extravagantné kúsky, ktoré síce vo výkladoch vyzerajú skutočne skvelo, no v skutočnosti nám len stoja v skrini. Ruku na srdce - koľké z vás si obliekli tú výraznú, krátku sukňu či vzorované šaty viac než dokážu spočítať na prstoch jednej ruky?

Pri nakupovaní myslite rovno na to, s čím by ste dané kúsky skombinovali. Práve pri tomto je skvelým pomocníkom nakupovanie online, ktoré ponúka daný kúsok v kombinácii s viacerými outfitmi. Nemusíte sa báť toho, že vám nesadne - módny eshop Answear.sk ponúka vrátenie bez udania dôvodu do 30-tich dní.

  1. Dbajte na prírodu

Dnešná doba nám poskytuje dostatok informácií aj čo sa týka fashion priemyslu - a tak si vieme zistiť, odkiaľ náš nový kúsok pochádza a akým štýlom je vyrobený. Mnoho udržateľných značiek je však stále pre priemerné ženské publikum príliš drahé, a tak sa spoločnosť Answear rozhodla prísť s vlastnou eko kolekciou, dostupnou naozaj pre všetkých. Answear.LAB GIRL POWER vznikol pod záštitou manažérky značky, Agnieszky Korsak. ,,Kolekcia GIRL POWER je ako inak eco-friendly, vyrobená z ekologických materiálov: bavlny, bambusu, tencelu s prídavkom recyklovaného polyesteru a má certifikáty GOTS a Oeko-Tex. Koža použitá pri výrobe topánok pochádza z vedľajších produktov udržateľného poľnohospodárstva a univerzálne tašky sú kompletne vyrobené z recyklovaných vlákien,’' prezradila pre Evitu.

  1. Všetko má svoj príbeh

Špeciálna kolekcia v sebe však skrýva oveľa viac, než ekologický prístup k prírode. Výťažok z nej totiž poputuje na dobrú vec - a to do Karpatskej nadácie, ktorá pôsobí na Slovensku už 27 rokov. Tá aktívne podporuje komunity, poskytuje finančnú podporu, ale aj vzdelanie či poradenstvo tým, ktorí to skutočne potrebujú. Okrem iného prispieva aj k zlepšeniu postavenia žien na trhu práce. Už žiadne bezhlavé nakupovanie. Investujte do kúskov, ktoré sú nielen ekologické, ale zároveň pomáhajú Už žiadne bezhlavé nakupovanie. Investujte do kúskov, ktoré sú nielen ekologické, ale zároveň pomáhajú Answear

Na tomto projekte sa Answear.sk podieľa s Akčnými ženami a s nami, magazínom Evita. „Touto kolekciou som chcela vytvoriť niečo viac ako len bežné oblečenie, vyjadriť viac ako len módny prvok. Preto sú známe symboly podporené motivačnými výrokmi, ktoré nabádajú mať odvahu, siahnuť na dno svojich možností a mať odhodlanie skúšať nové veci,’’ vyjadrila sa ďalej Agnieszka Korsak a dodala, že módny eshop Answear tak, ako my, verí v silu, súdržnosť a podporu všetkých žien. Každá z nás bez ohľadu na to, kde žijeme alebo odkiaľ pochádzame, by mala mať možnosť žiť dôstojne a podľa svojich vlastných predstáv.

Okrem iného bude pod záštitou spoločnosti prebiehať aj event Inšpiratívne ženy, ktorý sa bude konať 1.októbra 2021 o 17:30 v priestoroch bratislavského HubHub-u. Celý víťažok z predaja vstupeniek poputuje taktiež do Karpatskej nadácie.

(Natívna informácia)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 00:52