Nadčasové šperky s futuristickým dizajnom.
StoryEditor

Šperky budúcnosti. Inšpirujte sa nadčasovým dizajnom a trendy kúskami, ktoré môžu povýšiť vašu krásu

01.10.2024, 11:26
Krása a móda

Tieto Talianske diamantové šperky pretvárajú tradičný šperk do šperkov budúcnosti. Inšpirujte sa novým, nadčasovým dizajnom.

Serafino Consoli je jedinou značkou na svete, ktorá dokáže navrhnúť a vyrobiť skutočne inovatívne šperky. Jej kolekcie sú navrhnuté tak, aby odrážali neustále sa meniacu povahu života. Každý kúsok šperku je výsledkom desiatok rokov výskumu a kombinuje zložitú ručnú prácu s jednoduchým používaním.

Šperky Serafino Consoli sú ideálnym darčekom pre tých, na ktorých vám záleží najviac, a môžu byť odovzdávané z generácie na generáciu, čím vytvárajú nové spojenie a pretvárajú sa s postupom času. V čom tkvie ich kúzlo? Zjednodušene ide o šperky s dômyselným systémom, ktorý umožňuje, že prsteň zmeníte na náramok a zase naopak. Už nemusíte riešiť presnú veľkosť prsteňa, tento sa prispôsobí vám! A to v akomkoľvek veku alebo ročnom období. Tí, ktorí trpia na väčšie kĺby a vďaka nim nemôžu nosiť niektoré prstene, si môžu s pokojne dopriať Serafino Consoli a majú po probléme. Tieto šperky, vyrobené z kvalitného talianskeho 18k zlata a z diamantov, poprípade ďalších drahokamov, sú súčasne aj skvelou investíciou. Ako je známe, zlato a diamanty na svojej cene v priebehu času získavajú.

Talianska remeselná výroba

Šperky Serafino Consoli sa rodia v srdci zlatníckeho umenia – v talianskom meste Valenza, kde sa umenie remesla odovzdáva z generácie na generáciu. Každý šperk obsahuje viac ako 42 000 zvarov a 988 jednotlivých komponentov. Sú to patentované umelecké diela navrhnuté tak, aby odolali času a ponúkli skutočný zmyslový zážitok, ktorý zaujme na prvý pohľad a je komfortný na nosenie.

Príbeh Serafino Consoli začína v roku 1959 v rodine s vášňou pre hodinky a šperky. Značka bola od samého začiatku zameraná na vývoj revolučných konceptov, ktorých cieľom bolo vytvoriť šperky, aké svet doteraz nevidel. Firma sa naďalej rozvíja a rastie, pričom si zachováva svoju autentickosť a optimisticky hľadí do budúcnosti. Na českom a slovenskom trhu má značka exkluzívne zastúpenie prostredníctvom klenotníctva HALADA, najväčšieho multibrandového klenotníckeho obchodu u nás, ktorý ponúka popredné svetové značky šperkov.

image

Nadčasové šperky podčiarknú ženskú krásu.

Kolekcia Serafino

Predstavte si šperk, ktorý sa hýbe a mení s vami. Prsteň, ktorý sa jedným pohybom premení na náramok. Presne to vám ponúka kolekcia Serafino - perfektný výber rafinovaných šperkov z drahokamov a čistého 18kt zlata. Táto klasická kolekcia je navrhnutá tak, aby sa prispôsobila a zároveň si uchovala svoju krásu a hodnotu.

Kolekcia Brevetto

Kolekcia Brevetto ponúka výber exkluzívnych prsteňov, náušníc, príveskov a náramkov z 18kt zlata. Tieto šperky sú poctou kráse premien, pretože majú schopnosť meniť svoj tvar. Inovatívny dizajn týchto kúskov, chránený globálnym patentom, je výsledkom viac ako desaťročia výskumu a experimentovania s drahokamami.

Serafino Consoli je príkladom toho, ako sa tradícia talianskeho remesla môže spojiť s inováciou a vytvoriť nadčasové šperky, ktoré pretrvajú generácie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. október 2024 11:26