Krásne plné pery môžete mať aj vďaka jednoduchým trikom.dreamstime
StoryEditor

Plnšie pery bez zákrokov a v pohodlí vašej kúpeľne? Pomôže vám škorica a ingrediencie, ktoré máte bežne doma

13.07.2024, 14:00
Krása a móda

Trend príliš veľkých pier už je pomaly na ústupe. Nosí sa v prvom rade prirodzenosť, no po šťavnatých, plných perách stále túži nejedna žena. Dosiahnuť ich môžete aj bez návštevy estetickej kliniky. Krásne pery môžete mať aj vďaka jednoduchým trikom, ktoré zvládnete doma pred zrkadlom.

V prvom rade myslíte na to, že pery by mali mať hlavne zdravý vzhľad. Ten dosiahnete najmä pravidelnou a dostatočnou hydratáciou. Potom sa môžete pustiť do toho, aby vyzerali aj plnšie.

Domáci peeling

Peeling na pery si môžete dnes kúpiť v akejkoľvek drogérii. No tiež nemusíte minúť ani euro navyše a vyrobiť si ho z ingrediencií, ktoré máte priamo doma. Stačí vám lyžica akéhokoľvek oleja, do ktorého pridáte o takmer rovnaké množstvo kryštálového cukru a malú lyžičku škorice. Krúživými pohybmi masírujte pery. Tie zbavíte odumretých častí, budú poriadne prekrvené, červené a už na prvý pohľad oveľa plnšie. Exfoliáciu môžete vyskúšať aj pomocou zubnej kefky a dosiahnete rovnaký efekt. Dajte na ňu aj trošku medu a máte to s extra dávkou vzpruhy pre vaše pery.

Ľad

Aj kocka ľadu vám pomôže k tomu, aby vaše pery vyzerali na zahryznutie. Opäť pomocou nej masírujte pery krúživými pohybmi a následne ju na ne prikladajte kúsok po kúsku a nechajte pár sekúnd pôsobiť na jednom mieste. Pery budú prekrvené a oveľa plnšie aj pár hodín po tejto ľadovej masáži.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 15:57