Na výbere plážového oblečenia určite záleží.dreamstime
StoryEditor

Čo si obliecť na plavky? Okrem pánskych košieľ sa nosia aj tieto kúsky

10.07.2024, 08:00
Krása a móda

Na dovolenke sú plavky povinnou a nevyhnutnou výbavou. No tu váš plážový outfit ani zďaleka nekončí. Okrem klobúka, šiltu, šiltovky či šatky sú neodmysliteľným doplnkom aj okuliare a samozrejme nejaké ľahké plážové oblečenie. Kritéria sú jednoduché, okrem toho, že to má byť niečo praktické, to musí byť určite aj šik.

Komplety

Komplety sa už niekoľko sezón tešia svojej obľube. Väčšinu z nich nájdete v kombinácii košeľa so sukňou, alebo šortkami. Zhotovené sú z rovnakého materiálu, v rovnakej farbe, alebo v kombinácii, ktorá jednoznačne k sebe pasuje. Takýto komplet využijete nielen na pláž, ale pokojne aj na večeru či prechádzku po večernej promenáde. Je to kúsok, v ktorom sa budete cítiť pohodlne, no zároveň budete trendy. A to predsa chcete.

image

Komplety sa tešia obľube už niekoľko sezón.

Pinterest
image

Komplet sa hodí nielen na pláž, ale aj na inú príležitosť.

Pinterest

Ľahké šaty

Ľahké letné šaty sú stávka na istotu. Nosiť by ich mali najmä tie z vás, ktoré nechcú byť príliš odhalené, ale chcú sa počas presunu na pláž cítiť pekne, komfortne a hlavne oblečené. Šaty sú veľmi praktické a zároveň sú vhodné aj pri návšteve plážového baru, alebo reštaurácie.

image

Letné šaty sú ideálnym oblečením na pláž.

Pinterest
image

Letné šaty vás nikdy nesklamú.

Pinterest
image

V šatách budete vyzerať vždy výborne.

Pinterest

Zavinovacie sukne

Kráľovnou pláže budete aj v zavinovacej sukni či v takzvanej saronge, ktoré sa dajú nosiť na viacero spôsobov. Každý deň tak môžete mať ten istý, no predsa iný outfit. Pekný, sexi, praktický a na leto ako stvorený.

image

Zavinovacie sukne sú praktickým oblečením.

Pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. september 2024 09:52