Naučte sa nosiť bielu farbu.instagram/drusckha
StoryEditor

Biela nie je len pre nevestu: Naučte sa, ako ju nosiť, aby nevyzerala nudne a bez emócii

20.06.2024, 19:00
Krása a móda

V horúcom počasí sa neoplatí nosiť len vzdušné kúsky plné farieb a vzorov. Zapôsobiť totiž môžete aj v klasických bielych kúskoch, ktoré stačí len správne nakombinovať. Naplňte si šatník oblečením v bielej farbe a naučte sa ho nosiť tak, aby ste nepôsobili nudne a bez emócii.

Ak patríte k ženám, ktoré milujú jednoduchosť, no zároveň túžia zažiariť v každom outfite, mali by ste si zaobstarať niekoľko bielych kúskov. Klasika v podobe bielej farby totiž nemusí pôsobiť len nudne, fádne a bez emócii. Ak sa ju naučíte správne kombinovať, nielenže sa budete cítiť štýlovo, ale aj pohodlne a jedinečne. Pozrite sa, ako by mali vyzerať outfity v bielom prevedení.  

Biela s džínsovinou je šik

Neradi experimentujete a skúšate nové veci? V tom prípade by ste mali v lete staviť na kombináciu bielych kúskov a džínsoviny. Zažiariť môžete v džínsovej sukni s bielym tričkom alebo v džínsových šatoch s bielou blúzkou. Dajte si však záležať na doplnkoch, ako je napríklad široký biely opasok či kvalitná malá kabelka a lodičky.   

Klasikou nič nepokazíte

Aj keď je čiernobiely outfit klasikou v šatníku každej ženy, pokúste sa zo spojenia týchto dvoch farieb vytvoriť niečo originálne a zaujímavé. Nič rozhodne nepokazíte kombináciou koženej čiernej sukni a bielej blúzky, no rovnako tak sa budete cítiť neodolateľne v čiernych nohaviciach, bielej košeli a čiernom korzete.

Biela v čipkovanom prevedení

Aby ste toto leto nepôsobili nudne a otrepane, zaobstarajte si čipkovaný kúsok v bielej farbe. Či už to budú šaty, sukňa, blúzka alebo overal, ani jeden z týchto kúskov nezakryte bundou či sakom. Práve naopak, nechajte vyniknúť čipkovaný materiál a žiarivú bielu farbu už len doplňte jemnými doplnkami.

Celá v bielom

Nie len nevesty môžu chodiť od hlavy až po päty celé v bielom. Biely monochromatický outfit totiž môžete nosiť aj vy do práce, na rande alebo nejakú dôležitú udalosť. Siahnuť sa oplatí po nohavicovom kostýme, ale aj teplákovej súprave či overale. Namiesto zbytočných doplnkov sa pokúste kombinovať rôzne odtiene bielej a krémovej.  

Nebojte sa farieb

Biela farba skvele vynikne pri pastelových odtieňoch, ako je ružová, zelená, modrá či fialová. Nebojte sa preto outfitu dodať trochu viac letnej atmosféry a oživte ho žiarivými kúskami. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. september 2024 10:31