Takto môžete nosiť mašľu vo vlasoch.dreamstime
StoryEditor

Mašle vo vlasoch nie sú len pre deti: Naučte sa ich nosiť tak, aby ste nepôsobili ako školáčky

27.02.2024, 09:00
Krása a móda

Mašle vo vlasoch sú väčšinou spájané s malými dievčatkami, no mali by ste vedieť, že ich môžu nosiť aj dospelé ženy. Stačí len vedieť, že ako. Ak túžite po nejakom novom účese, no zmena farby či dĺžky nepripadá do úvahy, zaobstarajte si mašľu, ktorá sa dá nosiť niekoľkými spôsobmi. Takto v nej nebudete pôsobiť ako školáčka.

Možno na vás mašľa vo vlasoch pôsobí detinsky, no mali by ste vedieť, že je to súčasný trend, ktorý skvele vynikne aj na dospelej žene. Aby ste v tomto doplnku vyzerali neodolateľne, no stále žensky a sexi aj vy, pripravili sme si pre vás zopár inšpiratívnych účesov s mašľou. Pozrite sa, ako môže tento doplnok oživiť váš celkový look.

S rozpustenými vlasmi

Aby ste nepôsobili ako malé dievčatko, mašľu by ste si mali uviazať nie na vrch hlavy, ale na jej spodnú polovicu. Zároveň si nezabudnite urobiť z vlasov jemné vlny a mašľa celkový look len doplní. K takémuto účesu sa skvele hodia dlhé romantické šaty v čiernej farbe alebo rolák s džínsami a sakom.

Zaviažte mašľu do copu

Mašľa dokáže vyniknúť aj na klasickom drdole či cope. Takisto ňou môžete ozdobiť zapletaný vrkoč alebo ňou obviazať vlasy na spadnutom chvoste. Ak neviete mašľu pekne uviazať, v obchodoch môžete nájsť mašle umiestnené priamo na spone či gumičke, ktorý vyrieši robotu za vás. K copu s mašľou zvoľte priliehavú sukňu, blúzku a lodičky.

Voľte nevšedné kúsky

Okrem klasických bielych či čiernych mašieľ sa v obchodoch poobzerajte aj po nevšednejších kúskoch. Trendy sú napríklad saténové a zamatové mašle alebo naopak mašle s flitrami, kamienkami a perlami, ktoré môžete umiestniť na bok hlavy ako ozdobu. Čo sa týka farieb, siahnuť sa oplatí po pastelových odtieňoch, červenej alebo modrej farbe.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:06