Doplňte jesenné kabáty a bundy šatkami či šálmi.Shutterstock
StoryEditor

Šály a šatky: Nie len pekný, ale aj funkčný doplnok, ktorý by vám túto jeseň nemal chýbať

16.10.2023, 14:00
Krása a móda

Aj počas jesene sa môžete v kreativite pri obliekaní realizovať. A to možno aj viac, ako sa v prvom momente zdá. Stavte na doplnky! Šiltovky, tenké čiapky, klobúčiky, ale aj šály a šatky môžete nosiť na rôzne spôsoby. Fantázii sa medze nekladú. Rôznorodé tvary či materiály ponúkajú variácie, ktoré bez pochyby oživia každý outfit.

Úzky šál

Úzke šály sú nestarnúcou klasikou, ktorá by nemala chýbať tak v dámskom, ako aj v pánskom vybavení na jeseň či zimu. V tomto prípade zvoľte predovšetkým kvalitný materiál, keďže strih nie je to, čím tento kúsok zaujme. Hodváb, vlna, kašmír, prípadne kombinácia týchto materiálov nebude nikdy krokom vedľa. Pastelové farby, ale tiež nikdy nestarnúca béžová, čierna, hnedá či šál s károm sa budú hodiť takmer ku všetkému.

image

Na jeseň nič nepokazíte ani vlneným šálom.

dreamstime

Vlnený šál

Vlnené šály dostanú svoj priestor počas zimy. Práve vtedy bude ideálny čas na ich prevetranie, no ani na jeseň sa im nemusíte vyhýbať. Hlavne nech je čo najviac huňatý a zahreje váš krk. Takýto šál si môžete zobrať len k tričku či blúzke a bundičku môžete nechať doma.

image

Doplňte jesenné kabáty a bundy šatkami či šálmi.

Shutterstock
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 17:26