Ako si upravujete svoje nechty?pexels
StoryEditor

Povedzte nám aký tvar majú vaše nechty a my vám povieme kto ste

31.05.2023, 10:00
Krása a móda

Tak ako váš štýl obliekania či strih vlasov tak aj nechty a to ako si ich zvyknete upravovať o vás veľa napovie. Kým hranaté nechty nosia ženy s jasnými cieľmi, tie štýlové majú jasnú predstavu o tom ako by ich manikúra mala vyzerať.

Oválne nechty

Oválne nechty môžete vidieť na ženách ktoré majú vo všetkom poriadok. Majú dokonale zorganizovaný život a náhody sa v ich živote jednoducho nedejú. Sú to často éterické bytosti ktoré priam magicky priťahujú vašu pozornosť.

Hranaté zaoblené nechty

Hranatý tvar ktorý je na bokoch jemne zaoblený nosia väčšinou cieľavedomé ženy. Majú vyhranený vkus a čo sa nechtov týka sú verné dlhodobo tomuto tvaru nechtov a ani s farbami ich neuvidíte experimentovať. Červené, bordové, neutrálne či francúzska manikúra. Presne týmto smerom sa uberajú. Sú to ženy ktoré majú šmrnc a sú verné svojim názorom ktoré rady a nahlas prezentujú.

image

Nositeľky krátkych nechtov patria medzi spoľahlivé osoby.

pexels

Hranaté nechty

Hranaté a zároveň krátke nechty nosia prevažne rodinné typy žien. Sú spoľahlivé, príjemné a nekonfliktné. Zároveň však majú v živote jasné ciele a tie sa neboja nasledovať. Majú silné organizačné schopnosti  a sú to charizmatické osobnosti ktoré sú neprehliadnuteľné.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 07:05