Ako si upravujete svoje nechty?pexels
StoryEditor

Povedzte nám aký tvar majú vaše nechty a my vám povieme kto ste

31.05.2023, 10:00
Krása a móda

Tak ako váš štýl obliekania či strih vlasov tak aj nechty a to ako si ich zvyknete upravovať o vás veľa napovie. Kým hranaté nechty nosia ženy s jasnými cieľmi, tie štýlové majú jasnú predstavu o tom ako by ich manikúra mala vyzerať.

Hranaté, špicaté, dlhé či krátke. Aj nechty podliehajú trendom, no v prvom rade si vy samé vyberáte to ako budú vyzerať. A aj samotný tvar nechtov hovorí niečo o tom aká ste.

Špicaté dlhé nechty

Dlhé nechty vyzerajú žensky a sexi. No pravda je taká, že odvahu na ne nájde máloktorá dáma. Zväčša sa pre takúto manikúru rozhodnú ženy ktoré milujú módu, za každých okolností chcú byť tip top upravené a majú veľmi špecifický vkus. Tieto dámy nič nenechávajú na náhodu a presne vedia čo chcú, čo im pristane a v čom sa cítia samé sebou.

image

Na tento typ nechtov nemá odvahu každý.

dreamstime

Mandľový tvar nechtov

Ruky na ktorých sú nechty upravené do tvaru mandle pôsobia veľmi nežne a upravene. Také sú aj ich nositeľky. Okrem toho sú tieto dámy spoľahlivé, lojálne a čestné. Sú príjemnými hostiteľkami a najlepšie sa cítia obklopené svojimi najbližšími priateľmi. Aj aj oni si ich spoločnosť užívajú naplno.

image

Mandľový tvar nechtov uvidíte na dámach ktoré sú príjemnými spoločníčkami.

pexels
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:37