Pri výbere šiat na svadbu radšej zabudnite na bielu.dreamstime
StoryEditor

Chystáte sa na svadbu? Máte veľa možností ako sa obliecť, na bielu však zabudnite

10.05.2023, 10:00
Krása a móda

Máj a aj ostatné letné mesiace sú priam stvorené na svadobné hostiny. Ak ste na nejakú svadbu pozvaní aj vy a váhate čo si na ňu obliecť, prinášame vám pár tipov. Bielu však zo svojho výberu rozhodne vyraďte, tá patrí tento deň len neveste.

Dlhé šaty

Na svadbu pokojne môžete siahnuť aj po dlhých šatách. Pôsobia slávnostne, elegantne a na príležitosť akou je táto sa dokonale hodia. Vyberajtemateriály ako krajka, šifón, tyl, hodváb či satén. Našťastie už dnešná móda skutočne nemá hranice a dovoľuje vám cítiť sa komfortne počas akejkoľvek udalosti.

Kostým

V dnešnej dobe sú veľkým trendom aj kostýmy. Voľné aj obtiahnuté. Všetky na ženách pôsobia neskutočne elegantne a žensky. Ak ich navyše doplníte o zaujímavý top, prípadne vám spod strohého saka bude vytŕčať kúsok krajky, bude váš outfit tip top.

Sukňa a top

Ak sa v šatách necítite práve najlepšie, pokojne siahnite po sukni. Dlhá, krátka či midi, všetky sú skvelou voľbou. Podľa toho kde sa svadba koná, môžete pokojne zvoliť aj elegantnejšie tričko či jednoduchý top.  Dnes už nie sú ničím nevídaným pri spoločenských šatách ani tenisky. Ak sa teda v lodičkách necítite dobre, doplňte svoj kúsok o nejaké dizajnérske tenisky.

image

Na niektoré svadby sa hodia aj ležérnejšie outfity.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:01