Pri výbere šiat na svadbu radšej zabudnite na bielu.dreamstime
StoryEditor

Chystáte sa na svadbu? Máte veľa možností ako sa obliecť, na bielu však zabudnite

10.05.2023, 10:00
Krása a móda

Máj a aj ostatné letné mesiace sú priam stvorené na svadobné hostiny. Ak ste na nejakú svadbu pozvaní aj vy a váhate čo si na ňu obliecť, prinášame vám pár tipov. Bielu však zo svojho výberu rozhodne vyraďte, tá patrí tento deň len neveste.

Pokiaľ si mladomanželia neprajú inak a vopred neurčili žiadny dress code, potom máte viac menej vo výbere voľnú ruku.

Biela radšej nie

Biela a tiež jej odtiene ako smotanová či slonovinová sa na túto príležitosť nehodia. Nech v nej vyzeráte a cítite sa akokoľvek dobre. Táto farba by mala patriť len neveste. Teda, pokiaľ sa ona drží klasiky a nechce zaujať v extravagantných šatách inej farby.

Dress code

Ak si to mladomanželia prajú a na pozvánke je uvedený dress code, treba ho rešpektovať. Snáď si vaši svadobní hostitelia nevymyslia nič, čím by vám veľmi skomplikovali výber.

image

Krátke aj dlhé. Výber je len na vás.

dreamstime

Letné šaty

Výhodou letných svadieb je to, že si pokojne môžete obliecť aj letné šaty, ktoré následne bežne môžete nosiť. Ľahšie látky, kvetinové vzory a rôzne strihy. V tomto prípade nemáte žiadne obmedzia. Outfit doplňte elegantnými doplnkami vo forme šperkov, clutch kabelkou a lodičkami či sandálkami a aj z bežných šiat za pár minút vykúzlite elegantný outfit.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 13:00