Pri nanášaní nezabudnite na lícne kosti.dreamstime
StoryEditor

Highlighter: Rozjasní pleť, zúži nos a dodá perám objem. Triky ako ho správne používať!

27.03.2023, 10:00
Krása a móda

Po krásnej rozjasnenej pleti túži každá z nás. Niet sa čo čudovať, veď takáto pleť vyzerá nie len sviežo, ale aj zdravo. No mejkap v tomto prípade nestačí. Pomyselnou bodkou je v tomto prípade highlighter, ktorý pleť rozjasní a dokonca dokáže niektoré partie podčiarknuť a iné dokonca opticky zúžiť.

Ako na to?

Na aplikáciu highlighteru môžete pokojne použiť prsty, no rovnomernejšie nanášanie vám určite zabezpečia štetce. Ideálne bude, ak siahnete po dvoch veľkostiach – tenšom, ktorý dokonale pokryje menšie plochy a širšom, ktorý oceníte napríklad pri nanášaní highlighteru na lícne kosti, čelo ale napríklad aj na dekolt.

Čo zvýrazniť?

Úlohou rozjasňovača je v prvom rade zvýrazniť niektoré partie na vašej tvári. Najmä tie, od ktorých sa odráža svetlo. Lícne kosti si rozhodne zaslúžia, aby ste im dopriali trošku trblietok. Naneste ho tesne nad lícenku. Pokojne tak, aby sa s ňou rozjasňovač jemne prelínal. Pomocou rozjasňovača dokážete hotové zázraky napríklad aj s vašim nosom. Pokiaľ ho nanesiete po jeho celej dĺžke, nos bude opticky užší. No rovnako ako dokáže niečo zmenšiť či zúžiť, dokáže aj dodať objem. To oceníte pri perách. Plnšie budú, ak highlighter nanesiete do stredu vrchnej pery, prípadne ho jemne potiahnete aj po ich celej línii. Tento produkt bude vašou prvou pomocou aj v prípade, že máte za sebou prehýrenú noc. Stačí, ak ho pomocou prstov nanesiete v malom množstvo do kútikov očí a trošku z neho nanesiete aj nad a pod obočie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 21:38