Upravené ruky by mali byť samozrejmosťou.pexels
StoryEditor

Trendy v manikúre pre tento rok sú jasné! Dávajú priestor nielen farbe roka, ale aj hnedej a nestarnúcej červenej

01.02.2023, 10:00
Krása a móda

Ruky sú častokrát pod väčším drobnohľadom okolia, ako by ste si mysleli. Práve preto by mala byť manikúra samozrejmosťou každej ženy. Je úplne jedno, či si ju robíte v pohodlí domova, alebo sa pravidelne odovzdáte do rúk odborníkov v salónoch, ruky by ste mali mať upravené. A ako všetko, aj nechty podliehajú módnym trendom.

Francúzska manikúra je klasika, ktorá sa nosí za každých okolností. Rovnako, ako všetky odtiene červenej. No rok 2023 so sebou prináša aj mnoho ďalších zaujímavostí, vďaka ktorým budú vaše nechty tip top.

Viva Magenta

Farbou tohto roku je magentová. Krásne červeno ružové až malinové odtiene v sebe skrývajú nie len romantiku, ale aj vášeň a eleganciu. Ak si myslíte, že tejto farbe prídete na chuť až v lete, mali by ste jej dať šancu už o niečo skôr. Hodí sa skutočne ku všetkému a práve táto farba bude akousi pomyselnou čerešničkou na torte, ktorá oživí každý váš outfit.

Odvážna červená

Červené nechty stále patria medzi dámami medzi tie najobľúbenejšie. Niet sa čo čudovať, pretože sú neskutočne sexi. Červenými nechtami naozaj nikdy nič nepokazíte a ak si k ním navyše doladíte rúž v rovnakom, prípadne podobnom odtieni, budete pôsobiť naozaj šik. Staviť pokojne môžete aj na francúzsku manikúru, no namiesto bielej špičky ši urobíte tú červenú. 

image

Zladením rúžu a laku na nechty nič nepokazíte.

dreamstime

Trblietky nie len na Vianoce

Trblietky na nechtoch môžete pokojne nosiť celoročne a nie len na Vianoce, hoci pravdou je, že v zime k nim ženy inklinujú o niečo viac. Ak nechcete, aby vaše nechty vyzerali príliš slávnostne, dajte si trblietky len na jeden či dva nechty.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:38