Prirodzený look je v kurze už niekoľko rokov.dreamstime
StoryEditor

Stavte na nahé líčenie. Je moderné, sexy a vďaka týmto trikom ho zvládnete za pár minúta

27.12.2022, 10:00
Krása a móda

K základnej úprave každej ženy patrí nepochybne aj mejkap. Niektoré ženy volia extravaganciu aj počas bežných dní. Iné sa držia pravidla: menej je viac a sú zástankyne naturálneho, prirodzeného líčenia, ktoré podčiarkne ich prirodzenú krásu a jeho úlohou je tiež čo najviac zvýrazniť rysy tváre.

Nahé, alebo naturálne  líčenie by malo byť čo najviac prirodzené. Zamerať sa v tomto prípade však musíte tak na tvár, ako aj oči a pery. 

Pleť 

Aby pleť vyzerala prirodzene, použite len ľahký mejkap, alebo BB krém, ktorého úlohou je zjednotiť tón pleti. Hydratačné BB krémy poskytnú pleti tú správnu starostlivosť. Pokiaľ nie je súčasťou mejkapu či BB krému SPF faktor, nezabudnite si ho aplikovať extra, aby bola pleť chránená pred slnečným žiarením. Tvári dodá jas aj správne zvolená farba lícenky. Vôbec sa nemusíte obávať aj použitia highlighteru. Ak ho jemne prstami aplikujete na lícne kosti, spánky a na časť viečok, urobí to ten správny efekt. 

Oči

V prípade oči postupujte opäť veľmi citlivo. Ak máte rada očné tiene, tak vyberajte tie v jemne béžových odtieňoch. Linku tentokrát radšej vynechajte a radšej stavte na výrazné riasy. Mihalnice poriadne najskôr rozčešte, prípadne použite aj transparentnú riasenku, ktorá urobí podkladovú bázu, ktorá mihalnice zvýrazní a následne bude stačiť, ak použijete jednu až dve vrstvy špirály. 

image

Pri nude mejkape linku na oči vynechajte.

dreamstime

Pery

Ak sa snažíte o jemné líčenie, na výrazné pery v tomto prípade zabudnite. Svoj come back však momentálne majú rôzne lesky na pery. Pery budú vďaka ním vyzerať zdravo a prirodzene. Vhodný na použitie sú bez farebné lesky, ale tiež tie, ktoré majú jemný ružovkastý nádych. A opäť trblietky. Ak ich jemne vklepkáte okolo kontúr pier a do ich stredu, vašim perám dodajú ten správny šmrnc! 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:54