Vďaka botoxu budú vaše vlasy jemnejšie, pružnejšie a prirodzenejšie.unsplash
StoryEditor

Botox nie je len na tvár, ale aj na vlasy: Oživí ich, zjemní a spevní, ale iba ak nemáte tento typ vlasov

09.04.2023, 00:00
Krása a móda

Každá žena túži po nádherných, hebkých a kvalitných vlasoch, ktoré majú objem, no žiadne rozštiepené končeky. Ak snívate o dokonalej hrive aj vy, môžete siahnuť po botoxe, ktorý vlasom prinavráti zdravý vzhľad, lesk a krásu. Síce nevydrží donekonečna, ale za vyskúšanie rozhodne stojí.

Možno si vravíte, že aplikácia botoxu do vlasov nie je možná, ale mýlite sa. Samozrejme, na túto kozmetickú procedúru nepotrebujete ihly ani nezažijete bolesť, aby ste dosiahli vysnívaný vzhľad. Naopak, botox na vlasy je v podstate len krycím pomenovaním regeneračného ošetrenia vlasov, pri ktorom sa žiaden botulotoxín nepoužíva. Botox je v tomto prípade len prezývkou pre vlasovú terapiu, ktorá má spevňujúci a skrášľujúci účinok. Pozrite sa, v čom spočíva jej čaro.

Už žiadne rozštiepené končeky

Botox na vlasy si môžete kúpiť v profesionálnych salónoch alebo na internete. Tento prípravok, ktorý sľubuje neuveriteľné účinky, obsahuje patentovanú molekulu, ktorá je minerálneho a organického pôvodu. Vďaka nej tak môže preniknúť do jadra vlasového vlákna. Ak sa k tomu ešte zmieša s vodou, dokáže vytvoriť sieť, ktorá zvnútra vyplní chýbajúce miesta, spevní, vystuží a regeneruje. Takáto vlasová kúra dodá vlasom potrebné zložky, vrátane olejov, vitamínov a kolagénového komplexu, ktorý zaručuje hydratáciu, výživu, obnovu a omladenie už od prvej aplikácie. Pomocou tejto medicíny pre vlasy sa môžete zbaviť napríklad aj rozštiepených končekov. Botox je určený najmä pre ženy, ktoré majú citlivé, oslabené a poškodené vlasy, napríklad z častého kefovania, odfarbovania či používania nevhodných vlasových prípravkov a účesov.

image

Botox pomôže vašim vlasom s vypadávaním a štiepením.

unsplash

Hebkosť, pevnosť a prirodzenosť

Ak túžite po dokonalej hrive, rozhodne by ste túto vlasovú terapiu mali vyskúšať. Nielenže botox vašim vlasom dopraje hĺbkovú regeneráciu, ale jednotlivé vlákna scelí a obnoví. Vďaka tomu bude vaša koruna vyzerať prirodzenejšie, pevnejšie a hebkejšie na dotyk. Jednoducho, vlasy budú ako znovuzrodené. Vďaka kúre sa zbavíte aj krepovitosti či pocitov „elektriny“. Pri vlasovom botoxe sa nemusíte ničoho báť. Vlasy nepoškodí, ale zrekonštruuje a dokonca zabráni ich vypadávaniu či starnutiu. Jeho aplikácia vydrží dokonca šesť až desať umytí a výsledok botoxu, narozdiel od iných kúr, je vidieť okamžite.  Bohužiaľ, nič nie je stopercentné, botox totiž má aj svoje nevýhody.  

Je procedúra bezpečná?

Síce je táto metóda naozaj skvelá, ale nie je vhodná pre každú ženu. Predovšetkým, by si na ňu mali dať pozor tie, ktoré mávajú alergické reakcie na rôzne šampóny alebo trpia suchosťou vlasov. Áno, botox môžete nanášať aj na suché vlasy, no suchosť tým nezmizne. Práve naopak, tým, že pomáha spevniť vlas zvnútra, výsledok môže mať opačný efekt, že suché vlasy budú ešte vysušenejšie. Aj napriek týmto nevýhodám je táto kozmetická procedúra veľmi účinná a bezpečná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. júl 2024 12:03