Celé plavky sú hitom tohto leta.Zara
StoryEditor

Kto povedal, že sexi budete vyzerať len v bikinách? Aj v celých plavkách môžete byť hviezdou pláže

27.07.2022, 06:00
Krása a móda

Kto povedal, že sexi budete vyzerať len v bikinách? Aj v celých plavkách môžete byť hviezdou pláže či kúpaliska. Už dávno nie sú len na šport, stávajú sa trendom, ktorý musíte mať.

Klasický strih

Celé plavky boli kedysi synonymom športu, dnes sú trendom. Ak máte dokonalú postavu, možno ju nechcete zahaľovať do jedného kúska, no verte, že pri aktuálnych farbách či vzoroch, vyniknete tak či tak. Naopak, ak máte pár nedostatkov, celé plavky ich hravo zamaskujú. Klasický strih pripomína najviac plavecké modely, má pevné ramienka a skrátka sedí tam kde má. Oceníte ho napríklad pri deťoch, aspoň sa nebudete musieť kontrolovať, kde vám čo pri bláznení sa vo vode vykuklo.

Na jedno plece

Zdajú sa vám klasiky veľmi nudné? Nie ste proti celým plavkám, ale chcelo by to nejaké osvieženie? Skúste strihy na jedno plece, dokážu byť veľmi efektné a vlastne aj praktické. Pri opaľovaní si ramienko jednoducho dáte dole a neostanú vám na pleciach a chrbte žiadne biele miesta. Ak chcete od jednodielnych plaviek ešte viac, pridajte efektný volán. Dokáže proporčne pekne vyvážiť postavu, ak máte širšie boky alebo malé prsia.

image

Celé plavky sú hitom tohto leta.

Mohito

Plavky na šnurovanie

Problém pri opaľovaní veľmi jednoducho vyriešia aj celé plavky so zaväzovaním, podobným ako má trojuholníková podprsenka na bikinách. Keď pôjdete do vody, šnurovanie zabezpečí, že plavky ostanú na svojom mieste. No a keď si ľahnete na osušku chytať bronz, šnúrky jednoducho rozviažete a opálite sa rovnako dobre ako v dvojdielnych plavkách. Navyše, módni návrhári už so zaväzovaním experimentujú, takže ide aj o prvok na efekt.

image

Celé plavky sú hitom tohto leta.

Gate

Bez ramienok

Ani klasické, ani na jedno plece a ani na šnurovanie. Skrátka nechcete mať opálené ramienka. Žiaden problém, vyberte si model bandini, ktorý drží na prsiach ako korzet. Väčšinou majú plavky zabudované košíčky, takže v nich vynikne poprsie. Jednou nevýhodou je, že vám v nich hrozí nehoda. Nejedna žena by vám vedela rozprávať o tom, ako v podobnom strihu ukázala na pláži viac než chcela...

Efektné prestrihy

Keď už máte zahaliť celé telo, nech to má štýl! Pri bazéne alebo pri mori budete s plavkami s prestrihmi za hviezdu. Sú veľmi efektné, otázkou však ostáva, ako bude vyzerať opálenie pod nimi. Preto si jeden takýto kúsok do svojej dovolenkovej výbavy pokojne zaobstarajte, ale vytiahnite ho radšej do plážového baru, kde na vás nebude hodiny piecť slnko.

Štýlový neoprén

Ako sexi surferka si budete pripadať v celých plavkách s rukávom. Áno, pripomínajú neoprén, ale veľmi štýlový a praktický. Plecia, chrbát a ruky sa vám opália ako prvé, nohy ako posledné. Vďaka týmto plavkám dokážete farbu pokožky pekne vyrovnať. Horná časť tela bude chránená, dolná nech si chytá bronz.  

Krátky plavkový slovník:

  • Bandini: Strih podprsenky bez ramienok
  • Monokini: Celé plavky s efektnými prestrihmi.
  • Tankini: Dvojdielne plavky, ktoré pôsobia ako celé, pretože vrchný diel je tielko.
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 17:13