Remixshop
StoryEditor

Osviežte svoj letný šatník a štýl

21.06.2022, 00:00
Krása a móda

Letná sezóna nás víta s otvorenou náručou a mnohými príležitosťami vyjadriť sa prostredníctvom oblečenia a doplnkov. Niekedy však môže byť tento proces časovo a finančne náročný. Ako teda držať krok s najnovšími trendmi a zároveň šetriť čas a peniaze?

Osviežte svoj štýl - Nakupujte a predávajte chytro - Ušetrite peniaze

Nakupujte s veľkými zľavami od špičkových módnych značiek a ušetrite peniaze bez kompromisov, pričom nezabúdajte na myšlienku udržateľnosti. Ako na to? Jeden z najväčších online predajcov módy z druhej ruky v Európe remixshop.com denne pridáva viac ako 15 000, celkovo viac ako 450 000 jedinečných položiek od luxusných, stredne drahých a cenovo dostupných značiek, ktoré vám pomôžu rozvinúť váš výnimočný štýl. Každá uvedená položka je ručne vybraná a spĺňa naše vysoké štandardy kvality. Ceny svetoznámych značiek na Remixe sú nižšie ako v maloobchode a denné zľavy dosahujú až 90 %.

image
Remixshop

Predávajte a nakupujte udržateľne na jednom mieste

Remix je obchod, ktorý vám umožňuje nakupovať oblečenie a doplnky na jednom mieste a predávať tie, ktoré už nenosíte. Vďaka tomu môžete svoj šatník osviežiť v plnom zmysle slova. Je to také jednoduché, ako to znie. Vyberiete si veci, ktoré už nenosíte a ktoré sú v dobrom stave, navštívite stránku sell.remixshop.com a dostanete cenovú ponuku bez toho, aby ste museli nahrávať fotografie alebo o nich uvádzať ďalšie informácie. Pri každom nákupe na stránke si môžete objednať bezplatnú tašku Remix Bag, naplniť ju vybraným tovarom a potom ju poslať späť. Po schválení vášho oblečenia dostanete ponúknutú platbu bez toho, aby ste museli čakať, kým sa položka predá.

image
Remixshop

Žhavé letné trendy: deväťdesiate roky, edgy i color-blocking

Po vyčistení šatníka od nenoseného oblečenia a doplnkov sa začína zábavná časť hľadania nových letných pokladov. Môžete si vybrať zo stoviek tisíc štýlov a výrazne zľavnených položiek, ktoré vám najviac vyhovujú. Zažiarte v módnych minisukniach a mikrosukniach, ktoré sa objavili na prehliadkových mólach značiek Prada, Versace, Dolce & Gabbana, Chanel a Emporio Armani.

Alebo sa môžete rozhodnúť ukázať svoju drsnú stránku s novou motorkárskou bundou, ktorá je po krátkej prestávke opäť v kurze. Túto sezónu vládne vzhľad inšpirovaný 90. rokmi, ošarpané modely a modely so zipsami. Pokiaľ ide o strih, môžete si vybrať medzi slim a oversized.

image
Remixshop

Ak edgy štýl nie je vaša šálka kávy, môžete sa ponoriť do palety farieb tejto sezóny. Sukne, šaty, topy, bundy, sandále a kabelky sú v každej farbe dúhy. V uliciach uvidíme odvážne farebné kombinácie alebo farebné oblečenie s odvážnymi topánkami.

Pre tých, ktorí dávajú prednosť jemnejšej palete, ponúka táto letná sezóna množstvo čistých a sviežich možností, ktoré inšpirujú váš nový minimalistický štýl. Spojte priliehavý top s voľnými plátennými nohavicami, pridajte sandále na platforme a prútenú tašku a vytvorte dokonalý letný minimalistický vzhľad.

Remixujte!

S Remixom sa stanete súčasťou cirkulárnej módy. Umožní vám zostať štýlovým, sledovať módne trendy, nakupovať moderným a chytrým spôsobom od špičkových značiek a zároveň ušetriť ťažko zarobené peniaze. A aby toho nebolo málo, pomáhate chrániť aj našu planétu. Alebo ako hovorí naše motto - reuse, reduce, remix!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:43