MadeiraMohito
StoryEditor

Módny výlet na Madeiru: Dierkovaná látka je synonymom leta, takto sa nosí

20.06.2022, 06:00
Krása a móda

Romantická, elegantná, luxusná, vzdušná - to všetko platí o madeire. Látka s dierkovanou výšivkou v rovnakej farbe je módnou stálicou a symbolizuje klasiku a minimalizmus.

Madeiru vynosíte celé leto a na každú príležitosť. Takto!

Do práce

Madeirová blúzka je ako stvorená na letné dni, ktoré musíte stráviť v práci. Je skvele kombinovateľná a môže pôsobiť konzervatívne, ale zároveň i zmyselne a neprehliadnuteľne. Závisí to od vás a od toho, čo si môžete v rámci firemného dress kódu dovoliť. Tentokrát zabudnite na klasiku v podobe bielej madeiry a zamerajte sa na farebné textílie. Zvonové nohavice, denim, ale aj sukne - to všetko sa hodí k minimalistickej madeire. Rovnako sú efektnou kombináciou k tejto látke aj slamené doplnky v podobe košíkových kabeliek, topánok na klinovej platforme alebo štýlových espadríl.   

image

Madeira

Mohito

Ku káve

Ak sa vyberiete počas horúcich dní na stretnutie s kamarátkami do mesta, oceníte opäť madeiru, napríklad na sukni. Budete v nej neprehliadnuteľná, nepotrebujete na to žiadne extra kombinácie. Dĺžku si zvoľte samy, tejto textílii pristane mini, midi aj maxi. Nepreháňajte to však s kombináciami, k vyšívanému kúsku sa najviac hodí jednoduchý top. Ak si to môžete dovoliť, pokojne odhaľte bruško v crop tope. Vytiahnuť môžete aj iné ženské zbrane, napríklad v podobe zaväzovacích sandálikov. Kabelka vám postačí v miniverzii a ste pripravené vyraziť do mestskej džungle.    

image

Madeira

Mohito

Na rande

Madeira je zmyselná látka, a tak je skvelou voľbou aj na rande. Vyskúšajte ju na šortkách alebo širokých nohaviciach, ktoré doladíte výraznými prvkami, aby ste boli nezabudnuteľné. Podpätky a šperky sú na schôdzku samozrejmosťou, no ak chcete podčiarknu svoju ženskosť, dajte si záležať aj pri výbere topu. Hoci je dierkovaná textília výrazná, v tomto prípade zvládne aj niečo honosnejšie v hornej časti outfitu. Voľba môže padnúť na rovnako madeirový top, naberané rukávy, odhalené plecia alebo lesklé materiály. 

image

Madeira

Mohito

V spoločnosti

Madeiru si mnoho žien pletie s čipkou. Ak ste si zamilovali práve tento materiál, pretože vám príde noblesný, dajte šancu dierkovanej výšivke aj v spoločnosti. Hoci ide o bavlnenú látku, neuberá jej to na slávnostnom a veľmi ženskom nádychu. Vzdušný materiál vám navyše zaručí, že sa nezapotíte ani na tanečnom parkete. Stavte na madeirové šaty, ktoré sú ako stvorené na letné oslavy či svadby, stačí zvoliť správne doplnky. Pre spoločenské udalosti sú ako stvorené detaily s kovovým odleskom. Topánky či kabelku si môžete okrem zlatej, striebornej alebo medenej zvoliť aj vo farebnom metalickom prevedení.    

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 17:54