Štýlové a inšpiratívne influencerky nájdete aj vo vekovej kategórii po šesťdesiatke.instagram/trainwithjoan
StoryEditor

Sociálne siete ovládli šesťdesiatničky: Tieto ženy majú štýl a oplatí sa ich sledovať, aj keď nie ste rovesníčky

03.03.2022, 12:00
Krása a móda
Nie len mladé, ale aj staršie ženy môžu byť štýlové a inšpiratívne. Pozrite sa na ženy po 60-tke, ktoré sa oplatí sledovať.

Z týchto influenceriek vyžaruje na sociálnych sieťach veľké sebavedomie a sú dôkazom, že šik a sexi môžete byť v každom veku.

Debbie

Jednou z najštýlovejších a najinšpiratívnejších influenceriek je nepochybne Debbie Corley, ktorá má pár rokov po 60-tke. Na sociálnych sieťach sa snaží ženy každodenne motivovať, zdieľať svoj neuveriteľný vkus pre módu, ale aj fitness tipy. Okrem toho je zakladateľkou vložky do podprsenky, ktorá ma pomôcť ženám cítiť sa pohodlnejšie a sebavedomejšie pri cvičení.

Iris

98-ročná podnikateľka, módna ikona a interiérová dizajnérka Iris Apfel má na sociálnych sieťach viac než dva milióny sledujúcich. Jej outfity sú neprehliadnuteľné ako ona sama. Okrem toho, že bol o nej natočený dokument, stala sa aj vzorom jednej z bábik Barbie. Tvrdí, že nikdy o svojom veku nepremýšľa. Pre ňu je to len číslo. Snaží sa žiť naplno a robiť to, čo ju najviac baví.

Joan

Joan MacDonald je 73-ročná fitness influencerka, ktorá na sociálnych sieťach zdieľa každodenné tipy na cvičenie a celkovo zaujímavý pohľad na život. Keď si pozriete jej profil, budete z neho cítiť šťastie, radosť a veľkú inšpiráciu. Keď mala 70 rokov, jej krvný tlak a cholesterol sa zvýšil a vážila o niekoľko desiatok kíl viac ako za mlada. To ju prinútilo k zmene. Dnes preto motivuje ženy všetkých vekových kategórií k tomu, aby prevzali kontrolu nad svojím zdravím a začali konečne žiť.

Sarah Jane

Influencerka Sarah Jane Adams je jednoducho milovníčkou starožitností, a to nie len v oblasti doplnkov a nábytku, ale aj oblečenia. Na jej sociálnych sieťach môžete nájsť kúsok histórie, ktorú Sarah predvádza naozaj s veľkým štýlom. Taktiež môže byť inspiráciou v tom, že je sama sebou a na nič sa nehrá. Nepochybne stojí za to ju sledovať.

Grece

Influencerka Grece Ghanem je okrem povolania osobnej trénerky aj milovníčka módy. Spoločne so svojou dcérou sa začala venovať trendom a rozličným štýlom. Dnes je sama návrhárkou a tieto kúsky sú jednoducho dokonalé. Nie sú prehnané, ale jemné a inšpiratívne. Grece nepochybne patrí k tým ženám, ktoré by ste mali každodenne sledovať.

Jenny Kee

Austrálčanka Jenny Kee je módna návrhárka veľmi výstredného štýlu. Kombinovanie veľkého množstva farebných vzorov je pre 73-ročnú influencerku typické. Jej outfity dokonca nosila princezná Diana. Ľudia, ktorí ju sledujú, sa môžu napríklad dozvedieť, odkiaľ berie inšpiráciu. Okrem toho Jenny Kee neustále sprevádza humor a nákazlivý úsmev.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 07:37