Ako skombinovať trendy shacket?instagram/studio19agency
StoryEditor

Trendy košeľa, ktorá slúži ako kabát. 5 tipov, ako môžete kombinovať shacket

15.02.2022, 12:00
Krása a móda
Shacket je predĺžená košeľa, ktorá slúži ako kabát. Takýto trendy kúsok by rozhodne tento rok vo vašom šatníku nemal chýbať. Je veľmi ľahká a môžete ju nosiť či už v zime alebo počas chladných jarných dní. Pozrite sa, ako môžete shacket kombinovať.

Originálny vzhľad shacketu môžete spoznať na prvý pohľad. Nie je však určený len na nosenie v zime, ale pokojne ho môžete kombinovať aj s oblečením na jar. Je ľahký a pritom vyrobený z hrubších tkanín ako tvíd, buklé či menčester. Môžete si však zvoliť aj model s podšívkou. Výber vzorov je na vás, najčastejšie však shacket nájdete ako klasické káro, ale aj jednofarebné kúsky. Nikdy na ňom nesmú chýbať gombíky alebo cvoky a typickýmje i golier a veľké vrecká cez prsia. V poslednej dobe môžete nájsť shacket nie je vo forme dlhých košieľ, ale aj v strihoch siahajúcich len po pás. Pozrite sa, ako kombinovať tento trendy kúsok.

Shacket vo voľnom štýle

Tepláková súprava je tiež posledný rok veľkým hitom. Skúste si vybrať shacket, ktorý má jemnejšie kárované farby, aby ste ho mohli jednoduchšie zladiť napríklad s bledohnedou teplákovou súpravou. Ak sa rozhodnete nosiť shacket v chladnom počasí, doplňte outfit o nižšie čižmy. Najlepšou voľbou bude kabelka cez plece alebo okolo pása. S inými doplnkami to nepreháňajte. Rozpustite si vlasy a jednoducho nechajte svoj outfit zažiariť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:12